Vanʹda Çatışma.. Sahurʹda Silah Sesleri Yankılandı

Genel 10.06.2016 04:57:47 0
Vanʹda Çatışma.. Sahurʹda Silah Sesleri Yankılandı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Vanʹın İpekyolu ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesinde çatışma çıktı.İpekyolu ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesinde saat 01.00 sıralarında bir ihbarı değerlendiren Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 7 nolu sağlık ocağı civarında bir eve operasyon düzenledi. Operasyon devam ederken saat 01.30 sularında silah sesleri yükseldi ve helikopter hareketliliği yaşanmaya başladı.Operasyon düzenlenen bölgede silah sesleri ve patlama sesleri duyulurken, operasyona takviye polis ekipleri sevk edildi.DAĞ KADROSUNDAN OLDUĞU TESPİT EDİLEN 8 PKKʹLI TERÖRİST İÇİN OPERASYON
Vanʹın İpekyolu İlçesi Karşıyaka Mahallesiʹnden gelen bir ihbarı değerlendiren Van Emniyet Müdürlüğü Ekipleri,
Terör örgütü PKKʹnın dağ kadrosundan 8 teröristin tespit edilmesi üzerine hava destekli olarak başlattığı operasyonda zaman zaman çok şiddetli silah sesleri geliyor.
Çeşitli kaynaklardan alınan bilgilere göre, silah sesleri Karşıyaka Mahallesi ile sebze halı ve Hacıbekir Kışlası civarında hala devam ediyor. Haberin yayına hazırlandığı sırada hava destekli olarak devam eden operasyon nedeniyle helikopter hereketliliği ve silah sesleri gelmeye devam ediyordu.
Vanʹda silah sesleri arasında hava aydınlandı. Hava destekli operasyon hala devam ederken, ara ara silah sesleri de gelmeye devam ediyor.
HABER DETAYIVan Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü bugün Başbakan Binali Yıldırımʹın Vanʹa geleceği duyurulmuştu. Ak Parti İl Başkanlığıʹndan yapılan açıklamada ise, Başbakan Binali Yıldırımʹın Cuma günü Tuşba Belediyesi tarafından verilen İftar Yemeği Programına da katılacağı belirtildi. Başbakan Binali Yıldırımʹın Vanʹa gelecek olması nedeniyle güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarılarak, Vanʹın kritik noktalarına polis ekipleri ve tomalar yerleştirilmişti.Haberin detayları geliyor…

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR