Vanspor'da tek hedef galibiyet

Ligin dördüncü haftasında sahasında Kırşehirspor'u konuk edecek olan Vanspor sahadan galip ayrılıp 4'te 4 yapmak istiyor.

Van 14.09.2023 16:57:00 0
 Vanspor
Tarih: 14.09.2023 16:57

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 4. hafta maçları 16-17 Eylül tarihlerinde oynanacak. Ligde 3 maçta galip gelerek emin adımlarla yoluna devam eden Kırmızı Siyahlı temsilcimiz Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor.

17 Eylül Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı; Demokrat Özgür Güneş, Hüseyin Can, Mehmet Dura ve Giray Şaylan hakem dörtlüsü yönetecek.

Grupta 5 maç 16 Eylül Cumartesi günü oynanacakken, 4 maç 17 Eylül Pazar günü oynanacak.

Cumartesi günü 6 puanla beşinci sırada yer alan Ankaraspor sahasında 4 puanla dokuzuncu sırada yer alan Bucaspor’u konuk ederken, ligde namağlup yoluna devam ederek 9 puanla üçüncü sırada bulunan Nazilli Belediyespor, 4 puanla yedinci sırada yer alan Bursaspor’la karşılaşacak.

Ligde henüz puanı bulunmayan İzmir temsilcisi Altınorduspor sahasında 3 puanla on dördüncü sırada yer alan Ankara Demirspor’la karşılaşacakken, 3 puanla onuncu sırada yer alan Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor evinde Adıyamanspor’u ağırlayacak.

9 puanla liderlik koltuğunda oturan Esenler Erokspor sahasında 4 puanla altıncı sırada yer alan 1461 Trabzonspor’la karşılaşacak.

Pazar günü oynanacak karşılaşmalarda ise 7 puanla dördüncü sırada bulunan Diyarbekirspor, 1 puanla on yedinci sırada yer alan Kırklarelispor’la karşılaşacakken, 9 puanla ikinci sırada bulunan temsilcimiz Vanspor sahasında 2 puanla on beşinci sırada yer alan Kırşehirspor’u konuk edecek.

3 puanla on birinci sırada yer alan Yeni Mersin İdmanyurduspor sahasında 3 puanla on üçüncü sırada bulunan Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’u konuk ederken, 4 puanla sekizinci sırada yer alan Afyonspor ligde henüz galibiyeti bulunmayan, son sırada yer alan Zonguldak Kömürspor’la karşılaşacak.

Beyoğlu Yeni Çarşıspor haftayı bay geçecek.

VANSPOR’UN GRUBUNDAKİ TAKIMLARI CEZA BEKLİYOR

Deplasmanda temsilcimiz Vanspor’a 2-0 mağlup olan Serik Belediyespor talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Yapılan açıklamada Serik Belediyespor Kulübü’nün 10.09.2023 tarihinde oynanan Serik Belediyespor- Van Spor müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Kurulu Talimatı’nın 46. maddesi ile Stadyum Güvenlik Komitesi Talimatı-Stadyum Sınıflandırması Alt Detayları-117. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR-ESENLER EROKSPOR

Ligin 3. haftasında sahasında lider Esenler Erokspor’a 1-0 mağlup olan Zonguldak Kömürspor, çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.  PFDK’dan yapılan açıklamada “Zonguldak Kömürspor Kulübü’nün 10.09.2023 tarihinde oynanan Zonguldak Kömürspor-Esenler Erokspor müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

WEECOINS KIRKLARELİSPOR-HES İLAÇ AFYONSPOR

PFDK ‘ya sek edilen Kırklarelispor  ile ilgili yapılan açıklamada “Weecoıns Kırklarelispor Kulübü’nün 10.09.2023 tarihinde oynanan Weecoıns Kırklarelispor-Hes İlaç Afyonspor Kulübü müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Stadyum Güvenlik Komitesi Talimatı-Stadyum Sınıflandırması Alt Detayları-117. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

DİYARBEKİRSPOR TRANSFER ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Lige iyi başlayan ancak kadro derinliği açısından eksikleri bulunan Diyarbekirspor’da 15 Eylül Cuma günü sona erecek transfer döneminin son günü takıma takviye yapmak için arayışlar hızlandırıldı.

Transfer döneminin son günde Diyarbekirspor “fırsat transferleri” peşine düştü. Çeşitli nedenlerden dolayı takımlarından ayrılmak isteyen oyuncularla temas halinde olan Yeşil-Kırmızılı kulüp, bu işi Cuma günü mesai sonuna kadar bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Dar bir kadroya sahip olan, bazı mevkilerde hem sayısal olarak hem de kalite bakımından sorun yaşayan teknik heyet takıma yapılacak takviyelerin netleşmesini bekliyor. Aralarında forvette olan 3 takviye yapılması için çalışmalar son sürat devam ediyor.

İlk 3 maçında 7 puan toplayarak sezona iddialı bir giriş yapan Diyarbekirspor, 4.haftada kendi sahasında yapacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Serik Belediyespor karşısında gördüğü kırmızı kartın ardında 1 maç ceza alan Canberk Dilaver’in cezası tamamlanırken, sakatlığı bulunan Bünyamin Yürür’ün durumu belirsiz. Arnavutluk Ümit Milli Takımı’nda yer aldığı geçen hafta Kırşehir maçında forma giyemeyen Arda Okan Kurtulan’ın da bugün takıma dahil olması bekleniyor.

Diyarbekirspor, Pazar günü saat 15.30’da Diyarbakır Stadı’nda oynanacak maçı galibiyetle kapatıp 4.hafta sonunda 10 puana ulaşmak istiyor.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR AMATÖR LİG TAKIMINA YENİLDİ

2.Lig ekibi Nazilli Belediyespor, Bursaspor maçı öncesi Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Didim Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti.

Nazilli Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Bursaspor karşılaşması öncesi Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kulüp Tesisleri’nde oynanan müsabakada Siyah İnciler, mavi beyazlılara 2-0 mağlup oldu.

Teknik direktör Ali Kemak Yavuzyiğitoğlu Didim Belediyespor karşısında Ankaraspor maçında süre bulamayan oyunculara şans verdi. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda Didim Belediyespor 52’de Anıl Bircan ve 75’te Enes Erdal İç’in ayağından bulduğu gollerle mücadeleyi 2-0 kazanan taraf oldu.

1461 TRABZONSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

1461 Trabzon deplasmanda oynayacağı Esenler Erokspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

1461 Trabzon FK 16 Eylül Cumartesi günü İstanbul deplasmanında Esenler Erokspor ile karşılaşacak. 1461 Trabzon bu maçın son hazırlıklarını dün Teknik Direktör Ulaş Ulusan yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. 1461 Trabzon, antrenmanda taktik çalışması gerçekleştirdi.

BURSASPOR’DAN ŞARTLI SÖZLEŞME!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Ankaraspor’u mağlup ederek ilk galibiyetini alan Bursaspor’da galibiyetin mimarlarından olan antrenör Nedim Vatansever, cumartesi günü deplasmanda oynanacak Nazilli Belediyespor karşılaşmasında da takımın başında sahaya çıkacak.

Bursaspor yönetiminin, zorlu mücadelenin ardından Vatansever ile teknik direktörlük sözleşmesi imzalamayı planladığı öğrenildi.

GÖRÜNTÜ MEMNUN ETTİ

Ankaraspor maçında ortaya çıkan pozitif görüntüyle birlikte oyuncuların istekli ve mücadele gücü yüksek performansı, yönetimi de memnun etti. Takım içinde sağlanan pozitif havayı bozmayı düşünmeyen yeşil beyazlı yönetimin, Nedim Vatansever ve antrenör ekibinden de memnun olduğu, Nazilli deplasmanında da takımın galibiyetle ayrılacağına inandığı ifade edildi.

YÖNETİMDEN EKİP ŞARTI

Bu arada, Nedim Vatansever’in dışında olası yeni bir teknik direktörle anlaşılması halinde Bursaspor yönetiminin antrenör ekibi için belirli bir şart koşabileceği öğrenildi. Eğer yeşil-beyazlı ekip, yeni bir isimle anlaşırsa, gelecek teknik adamın ekibinde mevcut teknik heyetten isimlerin yer almasını istediği kaydedildi. Her ne kadar yeni teknik direktör ihtimali az olsa da yönetimin alternatif planları cebinde tuttuğu belirtildi.

ALTINORDU, 5 GENÇ OYUNCUSUNU KİRALIK GÖNDERDİ

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezona kötü başlayan Altınordu'da kadrodan elenen 8 genç oyuncudan 5'i farklı kulüplere kiralık olarak gönderildi.

İzmir ekibi geçen sezon Nazilli Belediyespor'a kiraladığı 23 yaşındaki kanat oyuncusu forvet Anıl Arıcıoğlu'nu bu kez geçici transferle Tokat Belediye Plevnespor'a uğurladı.

Geçen sezon Gümüşhanespor'da kiralık oynayan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Tayfun Tatlı ise bu defa Fatsa Belediyespor'un yolunu tuttu.

Geçen sezon 1922 Konyaspor'da kiralık oynayan santrfor Gökber Efe, yeni sezon için Siirt İl Özel İdarespor'a kiralandı. Geçen sezon Altınordu U19 takımında görev yapan iki oyuncudan ön libero Mehmet Ablay sezon sonuna kadar Elazığspor'a imza atarken, merkez orta saha oyuncusu Mustafa Karaman ise Edirnespor'la el sıkıştı.

Altınordu'da kadrodan elenen diğer isimler Yusuf Talga, Mustafa Kocabaş ve Tugay Güner ise U19 takımına dahil edildi.


Anahtar Kelimeler: Vanspor' hedef galibiyet

YAZARLAR