Abdullah Zeydan'ın Van Halkından Daha Önemli İşleri Varmış!

Van Büyükşehir Belediyesi'nin DEM'li ve hükümlü Başkanı Abdullah Zeydan, işlerini ve seyahatini bahane ederek, daha önceden ilan ettiği halk günü toplantısına katılmayacak.

Politika 22.05.2024 00:59:00 0
Abdullah Zeydan
Tarih: 22.05.2024 00:59 Güncelleme: 22.05.2024 12:41

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Van Büyükşehir Belediyesi'nin DEM'li ve hükümlü Başkanı Abdullah Zeydan yoğun programını ve seyahatini mazeret gösterip, daha önceden her Çarşamba günü diye ilan ettiği halk günü toplantısına katılmayacak. 

Belediye Meclis Üyesi Neslihan Şedal'i eş başkan diyerek kandıran, imzaları ise tek başkan olarak atan Abdullah Zeydan, 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü yapılan halk günü toplantısına da katılmamıştı.

VAN HALKINDAN DAHA ÖNEMLİ İŞLERİ VARMIŞ

Önceden periyodik olarak her Çarşamba yapılacağı ilan edilen halk günü toplantısına göre çalışma ve seyahat programlarını ayarlamak yerine, halkı umutlandırıp sonra da gelmiyoruz diyerek halkla dalga mı geçiyorlar.

Eş Belediye Başkanlığı yalanı ile kadırdıkları Van halkını, şimdi de ilan ettikleri halk günü toplantılarına yoğun program ve seyahat bahanesiyle katılmayarak kandırmaya devam ediyorlar. 

HALKI BEKLETMEYE DEVAM EDİYOR

Eş başkan diye kandırılan Neslihan Şedal ile tek Başkan Abdullah Zeydan'ın halk günü toplantısına katılmayacağı Van Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama ile duyuruldu. 

Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

"HALKIMIZA DUYURU…

Bilindiği üzere Büyükşehir Belediyesi olarak her hafta Çarşamba gününü halk günü ilan etmiştik. Ancak bu haftaki halk gününü Eşbaşkanlarımızın hem şehir dışı seyahatleri, hem de yoğun programları nedeniyle iptal etmek zorunda kaldık. Bu iptal nedeniyle tüm halkımızdan özür diliyor, saygılarımızı sunuyoruz."

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


YAZARLAR