AFAD Başkanlığı'ndan Van'daki Arama-Kurtarma Ekiplerine Destek Ziyareti!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Arama ve Kurtarma Daire Başkanı Kartal Muhci'den Van'a önemli ziyaret

Van 26.05.2024 17:54:00 0
AFAD Başkanlığı
Tarih: 26.05.2024 17:54 Güncelleme: 27.05.2024 01:58

VAN AFAD İL MÜDÜRLÜĞÜNE KRİTİK ZİYARET

AFAD Arama ve Kurtarma Daire Başkanı Kartal Muhci, yanında bir heyetle birlikte Van AFAD İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Daire Başkanı Muhci, Van AFAD İl Müdürü Mehmet Ulutaş ve Arama Kurtarma Birlik Müdürüyle buluşarak yürütülen faaliyetler ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.

BÖLGE FAALİYETLERİ MASAYA YATIRILDI

Van AFAD İl Müdürlüğünde yapılan toplantıda bölge arama ve kurtarma faaliyetlerinin güncel durumu, ekiplerin kapasiteleri ve ihtiyaçları masaya yatırıldı. Muhci, afetlere karşı koordinasyonun ve hazırlıkların önemine dikkat çekerek, gerçekleştirilen çalışmaları bizzat inceledi.

VAN'DAKİ ARAMA VE KURTARMA OPERASYONLARI DEĞERLENDİRİLDİ

İl Müdürü Mehmet Ulutaş, sunumunda yapılan çalışmaları ve gelecek planları anlattı. Bölgedeki arama ve kurtarma operasyonlarının verimli bir şekilde sürdürüldüğünü vurgulayarak, ekiplerin sürekli eğitim aldığını ve her daim afetlere hazır olduklarını belirtti.

TEŞEKKÜR VE DESTEK VURGUSU

Ziyaretin sonunda Daire Başkanı Muhci ve beraberindeki heyet, Van AFAD ekiplerine özveri ve gayretlerinden ötürü minnettarlıklarını sundu. Her türlü desteğin devam edeceği konusunda güvence vererek, ekiplerle vedalaştı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR