AK Parti Edremit aday adayı Kaya: Bayrağı daha da ileri taşımak istiyoruz

AK Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Kaya, Ankara’daki ziyaret ve temaslarını sürdürüyor.

Politika 16.12.2023 21:51:00 0
AK Parti Edremit aday adayı Kaya: Bayrağı daha da ileri taşımak istiyoruz
Tarih: 16.12.2023 21:51 Güncelleme: 17.12.2023 01:15

AK Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Kaya, Ankara’daki ziyaret ve temaslarını sürdürüyor. Kaya, “Memleketimize hizmet etmek için yola çıktık. Bu anlamda gerekli görüşmeleri ve istişareleri yapıyoruz. İnşallah Van’ımıza, Edremit’imize hizmet etmek bize nasip olur” dedi.

2024 mahalli idareler seçimi için takvim işliyor. AK Parti’de ülkenin 81 ilinde çalışmalarını sürdürüyor. Temayül yoklamaları, anketler, isim anketleri, kamuoyu yoklamaları gibi süreçlerin ardından şimdi genel başkan yardımcılarının da içinde bulunduğu komisyon adayları belirlemek için çalışmalar yürütüyor.

“TABİ BUNLAR TEK YÖNLÜ SÜREÇLER DEĞİL”
Van’ın Edremit ilçesi’nden aday adayı olan iş insanı, PÜİS Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kaya da Ankara’da seçim çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürüyor. Kaya, temasların ve çalışmaların olumlu yönde ilerlediğini belirterek, aday gösterilmesi halinde etkili bir kampanya süreci yürüteceğinin altını çizdi. Kaya, “Bütün aday adayı arkadaşlarımız gibi bizde kendi seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabi bunlar tek yönlü süreçler değil. Bir yandan biz çalışma yürütüyoruz, öte yandan partimizin yetkili organları gerekli çalışmaları, anketleri yapıyor. Hemşerilerimizin tercihlerini soruyor. Yani interaktif bir süreç yürüyor. Memleketimize hizmet etmek için yola çıktık. Bu anlamda gerekli görüşmeleri ve istişareleri yapıyoruz. İnşallah Van’ımıza, Edremit’imize hizmet etmek bize nasip olur. Tabi şunu söylemek isterim. Vatandaşlarımıza gerek telefon yoluyla gerekse başka kanallardan aday tercihleri soruluyor. Bu süreçte hemşerilerimiz akıllarından, gönüllerinden geçen isim veya isimleri samimiyetle söylesinler” dedi.

“KENDİMİZE GÜVENİYORUZ”
Kaya, Başkent’teki olumlu olumlu görüşmelerin kendisine moral verdiğini de ifade ederek, “Gittiğimiz her yerde kendimizi, Edremit’i, sosyolojik yapıyı anlatıyoruz. Tabi çok uzun yıllardır AK Partiliyim. Partimden hiç ayrılmadım. Bu anlamda gönlümüz rahat. Partimizle, teşkilatımızla sinerjimiz gayet iyi. Hizmet etmek istiyoruz. Bayrağı daha da ileri taşımak istiyoruz. Kendimize güveniyoruz. İnşallah halkımızın teveccühüne mazhar olmuşuzdur ve olmaya da çalışacağız. Bütün aday adayı arkadaşlarıma da çalışmalarında başarılar diliyorum. Kazanan Edremit olsun” diye konuştu.

Kaynak: Gazetevan


YAZARLAR