AK Parti Saray Belediye Başkan aday adayı Gülaçar'dan temayül teşekkürü

AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar yapılan temayül yoklamasının büyük bir olgunluk ve sükunet ile tamamlanması nedeniyle görevlilere ve katılım sağlayan partililere teşekkür etti.

Politika 27.11.2023 12:53:00 0
AK Parti Saray Belediye Başkan aday adayı Gülaçar
Tarih: 27.11.2023 12:53 Güncelleme: 27.11.2023 12:58

26 Kasım 2023 Pazar günü Van Merkezde AK Parti Van Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları ile ilgili yapılan temayül yoklaması ile ilgili bir değerlendirme yapan Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, temayül yoklamasının AK Parti'nin güçlü demokratik yapısının güçlü bir göstergesi olduğunu söyledi. 

Gülaçar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Bugün, yerel seçimlere giderken  ilimizde teşkilat ve ilçe temayül yoklaması yapıldı. büyük bir olgunluk ve sükunetle tamamladık. Bu süreçte gösterilen yoğun ilgi ve samimi katılım için herkese teşekkür ederim.

Temayül yoklamamız, şehrimizin yarınlarını şekillendirecek adaylarımızın belirlenmesinde kilit bir rol oynadı. İl ve İlçe Teşkilatlarımızın görüş ve tercihleri, partimizin demokratik yapısının güçlü bir göstergesi oldu.

Bu önemli süreçte bizleri yalnız bırakmayan, Önceki dönem Trabzon Milletvekili Sayın Adnan GÜNNAR

Genel merkez yerel yönetimler başkan yardımcısı, Ordu Milletvekili Sayın İbrahim UFUK

Sayın Saliha Dönmez (MDK) Genel merkez Disiplin Genel Sekreteri

SayınMualla Varol üyesi Genel merkez Kadın Kolları MKYK üyesi

SayınEnes Şişman Genel merkez Demokrasi Hakem Heyeti üyesi 

İl Başkanımız Sayın Emre GÜRAY, Kadın kolları Başkanımız Sayın Havva DURAN  ve 13 ilçe Başkanlarımız, Kadın Kolları Gençlik Kolları Başkanlarımız ve tüm teşkilat üyelerine Teşekkür ederim İl ve İlçelerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."


YAZARLAR