AK Parti Tuşba Adayı Oflas, Tüm Kırsal Mahalleleri Ziyaret Etti

57 kırsal mahallesini karış karış dolaşan Başkan Adayı Oflas, Tuşba'nın her köşesinde!

Van 11.03.2024 12:32:00 0
AK Parti Tuşba Adayı Oflas, Tüm Kırsal Mahalleleri Ziyaret Etti
Tarih: 11.03.2024 12:32 Güncelleme: 11.03.2024 14:59

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, kırsal mahalleleri ziyaret ederek yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Siyasi çalışmalarını hız kesmeden ilerleten Süleyman Oflas, Tuşba'nın kırsal kesimlerine etkin bir şekilde ulaştı ve 57 mahallenin her birini gezerek, halkla zaman geçirdi.

 

HER MAHALLEYE ULAŞAN OFLAS DESTEK MESAJLARI ALDI

Vatandaşların sorunlarını ve dileklerini yakından tanıdığını belirten Oflas, seyahatleri esnasında her mahallede sıcak bir karşılama ile muhatap olduğunu ve Tuşba sakinlerinden tam destek aldıklarını bildirdi. Her mahalleye ulaştıklarını ifade eden Oflas, toplumun önde gelen isimlerini ziyaret ettiğini ve onların dualarını aldığını belirtti. Ayrıca, hasta olan vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerinde bulunarak moral destek sağladığını ekledi.

 

SEÇİM SONRASI DA MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDECEK

Yoğun bir biçimde ilçe merkezinde de çalışmalara devam ettiğini açıklayan Oflas, her gün farklı programlar düzenleyerek merkez mahallelerini ziyaret ettiğini ve akşam saatlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Tuşba'nın geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunduğunu belirtti. Kırsal mahalle ziyaretlerinin tamamlanmasına karşın, mahallelerle bağın kopmayacağını, seçim süreci boyunca kendileri ve destekçilerinin ziyaretlerine devam edeceklerinin altını çizdi. Oflas, "Tuşba bizim tanıdığımız, sevdiğimiz ve güvendiğimiz bir yer ve bizler de buranın halkı tarafından biliniyor, tanınıyor ve güven duyuluyoruz," diyerek duygularını aktardı.

 

BÜYÜKLERİN DUALARINI VE DESTEKLERİNİ ALDI

İlçedeki tüm Mahallelerin sorunlarını, sıkıntılarını çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Adayı Oflas, gittikleri her yerde güler yüzlü karşılandıklarını ve Tuşbalının desteklerini yanlarında hissetiklerini vurgulayan Oflas, "7 Şubat tarihinde Tuşba için hizmet görevi tarafımıza tevdi edildiği günden bu yana Tuşba da çok olumlu bir hava var. Bu olumlu havayı gittiğimiz her mahallede, sıktığımız her elde bu hissediyoruz. Çok şükür bugün itibariyle 57 kırsal mahallemizin tamamını gezdik, tamamıyla kucaklaştık. Bunun yanında gittiğimiz mahallelerde büyüklerimizi, kanaat önderlerimizi, ziyaret ettik dualarını aldık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR