Anelka Ümraniyespor'a Veda Etti: 'Yönetimin Vaatlerine Uymaması Kabul Edilemez!'

Ümraniyespor'la yollarını ayıran Anelka yönetime sert çıkış yaptı.

Van 9.07.2024 15:23:40 0
Anelka Ümraniyespor
Tarih: 09.07.2024 15:23

 ÜNLÜ ESKİ FUTBOLCU ÜMRANİYESPOR CEO'LUGUNDAN İSTİFA ETTİ

Fransız eski milli futbolcu Nicolas Anelka, Türkiye Trendyol 1. Lig takımlarından Central Hospital Ümraniyespor'daki CEO'luk görevinden ayrıldığını sosyal medya üzerinden açıkladı. Kendisinin de yer aldığı yönetim kurulunu eleştiren Anelka, kulübün yönetiminde ciddi sorunlar olduğunu ve kötü bir idareyle karşılaştığını dile getirdi.

ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDA "KÖTÜ YÖNETİM" VE "ÖDENMEYEN MAAŞLAR" VAR

Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Ümraniyespor'daki görevine son verdiğini duyuran Nicolas Anelka, yönetimin kötü olduğunu, iletişim sorunları yaşandığını, maaşların ödenmediğini ve FIFA yaptırımlarının oluştuğunu öne sürdü. Eski futbolcu, aynı zamanda üst düzey futbola dair farklı bir vizyona sahip olduğunu ve en önemlisi verilen sözler ve taahhütlerin yerine getirilmediğini belirttiği mesajında, "Büyük adamlarla diğerleri arasındaki fark budur... Kendi seviyenizde çalışmanıza izin veriyorum... En iyi dileklerimle" ifadelerini kullandı. 

ANELKA'NIN İZZETLİ FUTBOL KARİYERİ

Nicolas Anelka kariyeri boyunca birçok önemli kulüpte yer almış, Paris Saint-Germain, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea, Juventus ve Fenerbahçe gibi devlerde forma giymişti. Anelka'nın futbolculuk kariyerindeki başarısı, teknik direktörlük ve idarecilik pozisyonlarında da devam etme arzusunu gösteriyordu. Ancak bu kez Ümraniyespor'da yaşadığı sorunlarla gündeme geldi.


YAZARLAR