Son bir haftada Kürt düşmanı 13 PKK'lı terörist öldürüldü

Bölgede bir süredir Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı Jandarma komandolarının başlatmış olduğu operasyonlar neticesinde bir hafta içerisinde 10’dan fazla Kürt düşmanı PKK’lı terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Asayiş 17.09.2020 12:57:37 0
Son bir haftada Kürt düşmanı 13 PKK'lı terörist öldürüldü
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

Yapılan operasyonlar neticesinde bir hafta içerisinde 10’dan fazla terör örgütü üyesi etkisiz hale getirilirken çok sayıda sığınakta da yaşam malzemesi ve mühimmat ele geçirildi. Kahraman Mehmetçiklerin terör örgütüne yönelik başlattığı çalışmalar neticesinde örgüt üyeleri adeta kaçacak delik arar hale geldiler.

Yıllardır bölge halkına yaptıkları zulümlerden dolayı halktan da destek bulamayan hainler Mehmetçikler tarafından etkisiz hale getirilmeye devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığı’na ait resmi sosyal medya hesaplarında son bir haftada yapılan paylaşımlara göre Yıldırım-11 Herekol Operasyonunda 3, Yıldırım-2 Cilo Operasyonu'nda 2, Hakkari kırsalında 3, Norduz operasyonunda 3, Yıldırım-4 Munzur operasyonunda ise 2, Kürt düşmanı terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Bu kapsamda bölgedeki operasyonlarda son bir hafta içerisinde toplamda 13 terörist etkisiz hale getirilirken, çok sayıda sığınakta yaşam malzemesi ve mühimmat ele geçirildi.

Tespit edilen sığınaklar ise daha sonra kullanılmamak amacıyla imha edildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR