Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın Güven tazeledi 

23 Ekim 2022 tarihinde Uygulama otelinde gerçekleştirilen Bem-Bir-Sen Van 6. Olağan kongresinde Şube Başkanı Altın tekrar seçilerek güven tazeledi.

Van 24.10.2022 23:28:00 0
Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın Güven tazeledi 
Tarih: 24.10.2022 23:30

Bem-Bir-Sen Van şubesinin 6. Olağan kongresine Bem-Bir-Sen Genel Başkan yardımcımız Medeni Sevinç ,Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri GÜLAÇAR, Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, İlim Yayma Van İl Başkanı Av. Zahir SOĞANDA, Memur-Sen Van il başkanı Mehmet Ali Uca, Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanı Fatih AKDENİZ, Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İLHAN ve Hüdapar il  yönetimi de katılım sağladı. 

Şube başkanı Altın divanı selamlayarak yaptığı konuşmadan şunlara değindi. 
Sayın Hazirun : Genelde Yetkili Olan Sendikamız, İl Ve İlçe Bazında da yetkili sendika olup, ilimiz bazında 890 üye sayısına ulaşmıştır.
Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere 2022, 2023 yılları itibariyle geçerli olmak üzere ilk kez “Yüzde Yirmi Artırılarak, Toplamda Yüzde yüz yirmi” oranında  Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalamış olup kamuoyu ve üyelerimiz nezdinde Takdir kazanmıştır.

Sendikamızla Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalamış olan, Başta Büyük Şehir Belediyemiz ve İlçe Belediyelerimiz, Belediye Başkanlarımıza ve kaymakamlarımıza Huzurlarınızda Bir Kez daha Teşekkür Ediyorum. dedi

Sendikal faaliyetlerimizi yürütmek için ihtiyacımız olan  ofis ve araç 2019 , 2022 yılı arası taksitlendirilerek, üye aidatlarından Gelen Aidatlarla alınmış ve  Şubemize kazandırılmıştır. 

Genel Merkezimiz özverili çalışmaları sonucu 2022 ve 2023 yılları itibari ile 55 maddeden oluşan kazanım elde etmiştir.
Bem-Bir-Sen Van Şubesi olarak üyelerimizin her daim sevinçlerine, mutlu günlerine ve zor günlerine ortak olduk, zabıta ve itfaiye memurlarımızın özel günlerinde bir araya gelerek dayanışmada bulunduk, bulunmaya da devam  edeceğiz. dedi.
Genel Merkezimizden ilk olarak sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi hususunda taleplerimiz yoğun bir şekilde olmuştu. bu sorun 2022, 2023  toplu sözleşmede imza altına alınmış olup, 2022 yılı sonuna kadar çözüme kavuşturulacaktır. dedi.
Bir diğer talebimiz ise 3600 ek gösterge idi. Bu kapsamda Memur-Sen ailesi olarak ortak bir çalışma ile kısmen 3600 ek gösterge verilmiştir. Fakat Yeterli olmayıp Şef ve Tekniker kadrosunda çalışanlara da verilmesi için talebimiz gerçekleşmiş olup, çalışmalara ara verilmeden devam edilmektedir. dedi

İl ve İlçelerimiz bazında katılmış olan iş yeri temsilcilerimiz ve Birlikte Şube Olduğumuz Bitlis ve Hakkari İllerinde Katılan İl Başkanlarımız ve kıymetli delegasyonumuza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Kıymetli hazirun, bir kez daha huzurlarınızda Memur-Sen Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın beye ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu’ya Şubemize ve üyelerimize kazanımlarından ve verdikleri değerden dolayı teşekkür ediyorum. 
Seçimimizin hayırlara vesile olmasını Temenni ediyor Kıymetli Haziru’nu saygıyla selamlıyorum. Dedi yeni dönem yönetim kurulu şu şekilde oluştu.


UNVAN
1-Şube Başkanı                                                                   Harun ALTIN
2-Şube Bşk Yrd.(Şube Sekreteri)                                     Kamuran ARVAS
3-Şube Bşk Yrd.(Teşkilatlanma)                                       Kadir ÇAĞAN
4-Şube Bşk Yrd.(Mali İşler )                                              Yusuf GÜNAY
5-Şube Bşk Yrd.(Mevzuat Ve Toplu Sözleşme)              Muhammed KARAKUŞ


Anahtar Kelimeler: -- Başkanı Harun Altın Güven tazeledi

YAZARLAR