Van Belediye Başkanlarından şehit askerler için başsağlığı mesajı

Van il ve ilçe Belediye Başkanları Bitlis'te teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Van Büyükşehir 5.05.2020 17:59:31 0
Van Belediye Başkanlarından şehit askerler için başsağlığı mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van il ve ilçe Belediye Başkanları Bitlis'te Kürt-Türk ve İnsanlık düşmanı PKK ile çıkan çatışma sonucu şehit olan 2 jandarma uzman çavuş için bir taziye mesajı yayımladı.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez “Bitlis’te PKK'lı teröristlerce yapılan hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun.” 

Van Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, “Bitlis'te bölücü terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet; aileleri ile milletimize başsağlığı ve yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyorum.”

Van Edremit Belediye Başkanı İsmail Say “Bitlis’te iftar vakti hain terör örgütünün saldırısı sonucu Şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.  Milletimizin başı sağ olsun.”

Van Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “Bitlis te hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet milletimize baş sağlığı diliyorum.”

Van Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, “Bu mübarek ayda ve İftar saatinde hain terör örgütü tarafından Çeltikli Karakoluna yapılan saldırıyı kınıyorum. Şehit düşen askerlerimize rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Şehitlerimiz var.” 

Van Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, “Bitlis'te iftar vakti hain PKK'lı teröristlerin sızma girişimi sonucu şehit olan kahraman Askerlerimize Allah'tan rahmet; yaralı Askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.”

Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, “Bitlis'in Çeltikli bölgesinde hain bir saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun.”

Van Erciş Kaymakamı, Erciş Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu “Bitlis'te İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca icra edilen Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erhan Bahargülü Operasyonu'nda PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan 2 Kahramanımıza Allah'tan rahmet, yaralı olan 4 evladımıza ise acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun Türkiye’m.”

Muradiye Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan Savar, “ Bitlis'de PKK'lı teröristlerce yapılan alçak saldırı sonucu şehit olan Kahraman Askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar dilerim. Başımız sağ olsun.”

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, “Bitlis'te PKK'lı teröristlerce yapılan hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.” 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR