Van Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma yasağını fırsata çevirdi

Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından şehir merkezindeki yaya geçitlerinin çizgileri yenilendi.

Van Büyükşehir 25.04.2020 12:26:10 0
Van Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma yasağını fırsata çevirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’da Sokağa çıkma yasağının ilk gününde Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından boş kalan caddelerdeki yaya geçit çizgileri yenilendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen yaya öncelikli trafik çalışmaları kapsamında Van’da yaya geçitlerinin boyalarını yenileyip, sinyalizasyon olmayan noktalara yaya geçidi çizgisi çizildiğini Belirten Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağını fırsata dönüştürerek öncelik hayatın, öncelik yayanın kampanyası çerçevesinde çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in talimatı doğrultusunda Gerçekleştirilen bu çalışmayla hem yaya öncelikli trafiğin daha etkin bir hale geleceğini, hem de şehir içi trafiğinin daha da rahatlayacağını Twitter hesabı üzerinden açıklayan Van Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde uygun görülen tüm noktalarda aynı çalışmanın gerçekleştirileceğini vurguladı.

Vatandaşlar ise çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yetkililere teşekkür etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR