Van Büyükşehir Otobüs hareket amirliği beğeni topluyor

2018 yılında Van Büyükşehir Belediyesi tarafından özel halk otobüsleri ve mor otobüsler için kalkış noktasına yapılan tam donanımlı hareket amirliği vatandaşların beğenisini topluyor.

Van Büyükşehir 14.07.2020 16:44:41 0
Van Büyükşehir Otobüs hareket amirliği beğeni topluyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

İpekyolu İlçesine bağlı Şerefiye Mahallesi Van İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi’nin yanında yeniden onarılan ve modern görünüme kavuşturulan tam donanımlı otobüs hareket amirliği vatandaşlardan beğeni alıyor.

Van Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 2018 yılında yapılan çalışmalarla daha önce kullanıma elverişli olmayan yolcu bekleme salonunun yerine, çok kompleksli bir bina inşa edilmişti. Yeni yaptırılan harekât merkezinde 60 kişi kapasiteli bekleme salonu, bebek emzirme odası, mescit, müdüriyet, kafeterya, engelli ile bay-bayan lavaboları da yer alıyor.
Konuyla ilgili Van Postası Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan yolcular, “Geçmiş yıllarda gerçekten elverişli olmayan bir durak vardı. Son iki yıldır buraya geldiğimizde oturabileceğimiz, bekleyebileceğimiz salonlar var. Anneler için emzirme odaları var. Anneler otobüsler hareket edinceye kadar orada çocuklarını rahatlıkla emzirebiliyorlar. Daha önce böyle bir imkân yoktu. Yeni durağı beğeniyoruz. Gerçekten önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Van’ımızın böyle hizmetlere ihtiyacı var” ifadelerini kullandılar.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR