Van Büyükşehir sökülen asfaltları geri dönüşüme kazandırıyor

Van Büyükşehir Belediyesi asfalt freze makinesi ile yol yapım çalışmalarında sökülen eski asfaltları kırsal mahalle ve arazi yollarında kullanarak geri dönüşüme kazandırıyor.

Van Büyükşehir 13.08.2020 11:28:04 0
Van Büyükşehir sökülen asfaltları geri dönüşüme kazandırıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

Van Büyükşehir Belediyesi asfalt freze makinesi ile yol yapım çalışmalarında sökülen eski asfaltları kırsal mahalle, arazi yollarında ve dolgu malzemesi olarak kullanarak malzeme ihtiyacını yarı yarıya düşürüyor.

Van Büyükşehir Belediyesi, freze makinesiyle asfaltı kazıyarak şehrin sokaklarının daha sağlam ve daha düzgün olmasını sağlayarak, yeniden asfaltlıyor. Freze makinesiyle sökülen ve mıcır haline dönüştürülen eski asfalt ise geri dönüşüme kazandırılıyor. Bu sayede Van Büyükşehir Belediyesi’nin mıcır ihtiyacı büyük oranda düşmüş oluyor.

Van Büyükşehir Belediyesi sökülen asfaltı yeniden kullanarak ciddi bir tasarruf sağlıyor. Sökülen asfaltlar kırsal mahallelerde, arazi yollarında ve yol yapımında dolgu malzemesi olarak kullanılıyor. 

Van Büyükşehir Belediyesi freze makinesiyle, sökülen eski asfaltları geri dönüşüme kazandırıyor. Böylelikle sökülen asfaltlar yeniden kullanılarak büyük tasarruf sağlanıyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR