Van Valisi Bilmez’ den müjde: Edremit kanalizasyon inşaatı yapım işi ihalesinin sözleşmesi imzalandı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez Edremit Kanalizasyon İnşaatı Yapım İşi ihalesinin sözleşmesini imzalandığını duyurdu.

Van Büyükşehir 27.03.2020 14:47:31 0
Van Valisi Bilmez’ den müjde: Edremit kanalizasyon inşaatı yapım işi ihalesinin sözleşmesi imzalandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez Twitter hesabından yaptığı açıklamada Edremit Kanalizasyon İnşaatı Yapım İşi ihalesinin sözleşmesini imzalandığını duyurdu.

Van Valisi Bilmez sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada İhalede ilk kademe olarak toplam 65 km kanalizasyon hattı, 8 km terfi hattı ve 7 adet terfi merkezi planlandığını açıkladı.

Van Valisi Bilmez yaptığı açıklamada, “Edremit Kanalizasyon İnşaatı Yapım İşi ihalesinin sözleşmesi imzalanmıştır.  VASKİ Genel Müdürlüğü ve İlbank A.Ş. müşterek kontrollüğünde yer teslimi yapılmış olup, en kısa sürede imalatlara başlanacaktır. Edremit'imize hayırlı olsun. "İhale kapsamında Elmalık, Yeni Mahalle, Yeni Camii ve Eski Camii mahallelerinin kanalizasyon hatlarının yapımı bulunmaktadır. İhalede ilk kademe olarak toplam 65 km kanalizasyon hattı, 8 km terfi hattı ve 7 adet terfi merkezi planlanmıştır." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR