Van Valisi Bilmez ve Ak Parti Van Milletvekili Arvas’tan Kızılkaya ailesine başsağlığı ziyareti

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas hayatını kaybeden Öğretmen Galip Kızılkaya’nın taziyesine katıldı. 

Van Büyükşehir 11.03.2020 13:09:54 0
Van Valisi Bilmez ve Ak Parti Van Milletvekili Arvas’tan Kızılkaya ailesine başsağlığı ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas hayatını kaybeden Öğretmen Galip Kızılkaya’nın taziyesine katılarak ailesine başsağlığı diledi.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas taziye ziyaretinin ardından Twitter hesapları üzerinden bir mesaj yayımladı.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajda, “Merhum Eğitimci Garip Kızılkaya'nın taziyesindeydik. Yüce Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabırlar versin.” İfadelerine yer verdi.

Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas yayımladığı mesajda, “Muhakkak ki bu dünya ölümlüdür ve her nefis ölümü tadacaktır. İstasyon mahallemizde Kızılkaya ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR