Tarih: 07.07.2024 09:25

Çalhanoğlu'nun Gururlu Teşekkürü: 'Taraftar Destekleriyle Dolu Kaldık'

Facebook Twitter Linked-in

EURO 2024'TE YOLUN SONU: A MİLLİLER ÇEYREK FİNALDE ELENDİ

2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final mücadelesinde Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden A Milli Futbol Takımı, hayal kırıklığı yaşasa da takım ruhu ve taraftar desteğine vurgu yapan bir tablo çizdi.

TAKIM KAPTANINDAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Kaptan Hakan Çalhanoğlu, Berlin Olimpiyat Stadı'nda verilen mücadelenin ardından TRT SPOR'a konuştu. Takıma ve taraftarlara teşekkürlerini ileten Çalhanoğlu, emeği geçen herkese minnettar olduğunu ifade etti. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etme çabalarını ve turnuva süresince taraftar desteğinin verdiği moral gücünü dile getirdi. Ailesinden ve çocuklarından uzak kalan milli oyuncular, milli takım söz konusu olunca işlerin farklı olduğunu ve ülkeyi gururla temsil etmek için mücadelelerini sürdürdüklerini belirtti.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NDAN GELECEĞE POZİTİF BAKIŞ

Milli takımın Şampiyona tecrübesini ve gelecek planlarını da paylaşan Çalhanoğlu, yollarının uzun olduğuna vurgu yaparak, futbolun içinde mağlubiyetin de bulunduğunu kabul etmelerinin gerektiğini söyledi. Takım olarak birlikte gurur duymaları gerektiğini, beklenmedik bir başarıya imza atarak bu aşamaya kadar geldiklerini ve bu başarının altını çizdi. Maç sırasında 1-0 öndeyken yaşanan geri çekilme problemine değinerek, bu durumun maçın gidişatını olumsuz etkilediğini eleştirdi.

ÇALHANOĞLU: “BU TECRÜBE BİZİ İLERİYE TAŞIYACAK”

Turnuvanın kendilerine getirdiği tecrübenin önemine dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu, ilk kez büyük bir turnuvaya katılan oyuncuların edindikleri deneyim ve derslerin ilerisi için önemli olacağını belirtti. EURO 2032'nin kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirerek, takımın birlik olma gücünün başarıyı getireceğinin altını çizdi. Son düdükle birlikte taraftarların onlara yönelik gösterdiği uzun süreli alkış ve takdirin, yaşanan duygusal anları daha da anlamlı kıldığını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —