DEVA Partisi’nden Vangölü TV’ye ziyaret 

DEVA Partisi’nden Vangölü TV’ye ziyaret

Van 28.06.2022 21:38:00 0
DEVA Partisi’nden Vangölü TV’ye ziyaret 
Tarih: 28.06.2022 21:40

VANGÖLÜ TV ÖZEL 
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA )Van İl Başkanı Erdinç Peker ve beraberindeki heyet Vangölü TV’yi ziyaret etti. Peker, ziyarette kentin sorunları ve daha da güzelleşmesi için Van’daki medya mensuplarını ziyaret ettiklerini söyledi.
 Vangölü TV mikrofonlarına özel açıklama yapan Peker şunları söyledi: 
Bir haftadır Van’daki gazeteleri dolaşmaya çalışıyoruz. Herkesten randevu talep ediyoruz çok şükür şimdiye kadar yok diyen olmadı. Buradaki amacımız tamamen Van’ın yerel sorunlarını birinci ağızdan dinlemektir. Çünkü sizler, bizler gibi değilsiniz sahanın tamamen içindesiniz her noktayı, her sorunu bizden daha iyi biliyorsunuz. Biz sorunlar nedir? Nasıl çözülebilir?  
Bunların birer muhatabı olarak sizleri görüyoruz.  Bu konulardan bilgi almak için bu ziyaretlerimizi yapıyoruz. Ziyaretimizi yaparken de ilgili politika başkanlarımızla beraber yapıyoruz.
VAN’DA VE BU ÜLKEDE SORUNLAR DEVA KADROLARIYLA ÇÖZÜLECEK
 Van’da ve bu ülkede sorunlar çözülecekse DEVA kadrolarıyla çözülecek. Bizler bunu yaparken yüksek ses tonunu kullanmayacağız. Siyaseti düzgün bir üslupla konuşularak, tartışarak, istişare kültürüyle yapacağız. Siyasette, geçmişteki tartışmalara girmeyeceğiz. 
SORUNLARI, ÇÖZÜM ÖNERİLERİ İLE BERABER KONUŞACAĞIZ
Van heyeti için söylemiyorum 81 il için söylüyorum.  Her yerde bizim dilimiz aynı olacak. Sorunları konuşacağız ama sorunları konuşurken sorunlarla beraber çözüm önerilerini konuşacağız.
 Biz, bizden öncekilerin iyi işleri için her zaman teşekkür edeceğiz,  ama eksik yaptıkları, hali hazırda görev süreleri boyunca ne eksikleri varsa da söyleyeceğiz.
Çünkü bizim amacımız; Van’da iyi ve güzel yapabilmektir.  Mevcut iktidar yapamıyorsa onlardan ricamız kenara çekilsinler yapabilecek insanlara yerlerini bıraksınlar. Elimizden gelen ne varsa yapacağız çözüm önerilerimizi onlarla paylaşmaktan geri durmayacağız. Bunu sayın genel başkanımızda yapıyor. Bizlerde yapacağız yeter ki bizlerle uzlaşı, istişare kültüründe açık olsunlar biz elimizden ne gelirse onlarla da paylaşacağız.  
Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler: Partisi’ Vangölü ziyaret

YAZARLAR