Vali Bilmez, Sabah Namazında gençlerle buluştu

Van İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında çeşitli programlar düzenlenmeye devam ediyor.

Eğitim 16.11.2019 14:26:44 0
Vali Bilmez, Sabah Namazında gençlerle buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Diyanet İşleri Başkanlığı öteden beri özelde milletin genelde insanlık için ele alınması önem arz eden konuları kamuoyunun gündemine taşımayı, böylece toplumsal bir duyarlılık ve hassasiyete vesile olmayı görev kabul etmektedir. Bu bağlamda 2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası Teması “Peygamberimiz ve Aile” olarak belirlendiğini duyurdu.

Van İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla çeşitli programlar düzenleniyor, bu kapsamda düzenlenen sabah namazı programına Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’ de katıldı.

Sabah namazında gençlerle bir araya gelen Vali Bilmez, “İl Müftülüğümüz tarafından Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla YYÜ Camiinde organize edilen Sabah Namazı Buluşmaları programına katıldık. Gençlerimiz ve programa katılanlarla hasbihal edip İl Müftümüz Ömer Keskin'in sohbetini dinledik.” dedi.

Sabah namazı programına, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Gençlik İl Spor Müdürü Nevzat İnanç, İl müftüsü Ömer Keskin, İpekyolu İlçe Müftüsü Sacit Emiri, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR