Van'da LGS'ye girecek öğrencilere destek mesajları

Bugün yapılacak olan LGS sınavı için başta Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez olmak üzere Belediye Başkanları STK temsilcileri ve bir çok isim öğrencilere destek mesajı yayımladı.

Eğitim 6.06.2021 01:04:23 0
Van'da LGS'ye girecek öğrencilere destek mesajları
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

VAN VALİSİ MEHMET EMİN BİLMEZ
Sevgili Öğrenciler; Pazar günü kendi okullarınızda saat 09:30 itibariyle gireceğiniz Liselere Giriş Sınavında (LGS) sizler için hazırlıkları tamamladık. Bu süreçte sizlerin başarısı için büyük emek harcayan idarecilerimize, öğretmenlerimize ve size her türlü desteği veren ailelerinize teşekkürlerimi sunuyorum.

 Sizler için Büyükşehir Belediyesi olarak okullarımızın dezenfekte çalışmasını tamamladık, ayrıca sınav için gerekli olan maske ve dezenfektan desteği sağlayarak sizler için sorunsuz sınav planladık. Sizlerden bu sınavı hedeflerinize ulaşabileceğiniz bir fırsat olarak görmenizi ve emeklerinizin karşılığını alarak iyi bir eğitim alma yolunda atacağınız bir adım olarak değerlendirmenizi istiyorum. Büyük bir azim ve çabayla sınava hazırlanan tüm öğrencilerimizin, ülkemizin geleceği için en iyi şekilde yetişmiş, donanımlı, vatanına bağlı birer birey olma yolunda bu önemli aşamayı başarılı bir şekilde geçireceklerine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, LGS´ye girecek tüm öğrencilerimize emeklerinin karşılıklarını alacakları bir sınav temenni ediyor, Sınav da görevli idareci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

AK PARTİ VAN İL BAŞKANI KAYHAN TÜRKMENOĞLU
LGS Sınava girecek tüm öğrencilerimize Allah zihin açıklığı versin. Tüm öğrencilerimiz hedefledikleri yerleri kazanırlar inşallah.

ÇATAK BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN ŞEYLAN
Yarın Liselere Geçiş Sınavı LGS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.

EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL SAY
Liseye Geçiş Sınavına katılacak olan geleceğimizin teminatı, tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Rabbim, yâr ve yardımcınız olsun; dualarımız sizlerle.

VAN OSB BAŞKANI MEMET ASLAN
Dünyayı kasıp kavuran pandeminin zorlu koşullarından sınava hazırlanan ve yarın LGS sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.   

VOSİAD BAŞKANI ŞEMSETTİN BOZKURT
Tüm 8. Sınıf öğrencilerimize Allah’tan zihin berraklığı ve başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun gençler.

TOÇBİR SEN VAN ŞUBE BAŞKANI ALİ UÇAR
Yarın LGS’ye girecek başta oğlum Muhammed Yusuf olmak üzere tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Yüce Allah, her birine sağlıklı, güzel ve başarılı bir gelecek nasip etsin. Yolları ve bahtları hep açık olsun.

ERCİŞ KAYMAKAMI DR. NURİ MEHMETBEYOĞLU
Yarın yapılacak olan LGS Sınavında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

VAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ NEVZAT İNANÇ
Liselere Geçiş Sınavı’na girecek sevgili çocuklarımıza başarılar diliyorum. Yarınki Sokağa çıkma yasağına uyalım, Çıkarsakta araçlarımızda kornalarımızı unutalım. Kısacası Yarın, Sessiz! olalım. Olur mu?

AJANS ASYA FUARCILIK YÖNETİM KURULU BAŞKANI SÜLEYMAN GÜLER
LGS'ye girecek sevgili gençlerimize başarılar diliyorum. Emeklerinizin karşılığını alacağınıza yürekten inanıyorum. Allah zihin açıklığı versin inşallah.

AK PARTİ VAN İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MUHAMMED ÇALAĞAN
LGS'ye girecek olan kardeşlerimize başarılar diliyorum. Sevgili Kardeşlerim; Yolunuz ve bahtınız açık olsun!

Kaynak: İkinisan Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR