Tarih: 26.11.2017 18:52

Ema Ayakkabı İle İş Güvenliğiniz Ön Planda

Facebook Twitter Linked-in

İş yerinde başınıza gelmesi muhtemel pek çok kaza olasılığı bulunuyor. Bunlar ile ilgili olarak ise yapılan araştırmaların genel sonuçlarına göre; yaşanan kazaların %20’lik kısmı ayağınız ve bacağınız ile ilgili yaşadığınız sorunlar neticesinde gerçekleşiyor. İşte bunun için basit bir hareket ile edinecek olduğunuz iş güvenlik ayakkabısı sizi pek çok olumsuzluktan kurtaracaktır. Özellikle ağır koşullarda çalışan, sanayide ya da benzer fabrikalarda demir gibi, çelik gibi ağır eşya taşıyan kişiler için hayati önemi vardır. Aynı zamanda elektrik başka bir tehlikeli meslek alanıdır. Sadece bir yerde durup beklemek ile görevli olan bir güvenlik görevlisinin bile ayağını yazın serin, kışın da sıcak tutacak bir iş ayakkabısı gereklidir. İşte bu gibi ayrımlara göre karar vermenizi sağlayacak aynı zamanda da kimyasal maddelerin zararlarından ve diğer tehlikelerden koruyacak bir iş güvenlik ayakkabısı edinmek zor olmasa gerek.

Yıllar öncesinde Avrupa ülkelerinden ilham alarak başlayan bu üretim şimdi ise ülkemizden tüm dünyaya yayılan bir gerçek iş haline geldi. Firmalar hem iş güvenlik ayakkabısı almak hem de bayilik kazanmak için başvurularda bulunmaya devam ediyor. Çünkü bu durumu artık yasalarımız da çok sert ve net olarak destekliyor.

Standart bir iş ayakkabısının fiyatı belki sıradan bir ayakkabı fiyatına göre ufak bir farklılık gösterebilir. Ancak kesinlikle buna değecek kadar da bir işlevi bulunmaktadır. Örneğin; doğru bir lastik taban ile üretilmiş olan iş ayakkabıları su olan bölgelerde işçinin kaymasını önleyecek, düşmesini engelleyecek şekilde tasarlanmış ayakkabılardır. Ya da elektrik işi ile uğraşan bir işçinin herhangi bir çarpma sonucu yalıtım özellikleri tam bir işçi ayakkabısına sahip olması sadece hayat kurtarır. İş güvenlik ayakkabısı tercihlerinizde Ema Ayakkabı seçeneklerinden birine karar vermeniz ile en kısa zamanda adresinize kadar gelecektir. Telefon ile yardım alabilir, bayilik talebinde bulunabilirsiniz. Kaliteli ve garantili bir adres olduğunu hemen anlayacaksınz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —