Van İş Dünyasında Öne Çıkan 20 İsim

Van gündeminde 2017 yılı içinde yapılacak oda ve borsa seçimleri var. Seçime aylar kalmasına rağmen iş dünyasını şimdiden bu heyecan sarmış durumda. Herkes, kimlerin aday olacağını ve kimin nasıl kazanacağını merak ediyor. Peki, Van

Ekonomi 4.10.2016 03:19:21 0
Van İş Dünyasında Öne Çıkan 20 İsim
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye ve Van’da gündem çok yoğun. Türkiye’nin ve buna paralel Van’ın sorunları hiç bitmeyecek gibi. Çözüm sürecinin yerini çatışmalı sürece bırakması, Suriye ve Irak’ta yaşanan gelişmeler ister istemez ülke insanını kaygılandırıyor. Bu kaygı Van ve bölge illerinde daha ağır hissediliyor.  Herkesin aklında “Ülkenin ve Van’ın geleceği nasıl olacak?” soruları var.

 

Van’ın beklediği vergi terkini konusunda umutlar azalıyor. Van İş Dünyasını en çok düşündüren konuların başında vergi meselesi var. Zira iş dünyası üzerinde vergilerden, bölgede ve ülkede yaşanan gelişmelerden kaynaklı yük bir hayli fazla.

 

Tüm bunların yanında gündemde 2017 yılı içinde yapılacak oda ve borsa seçimleri de var. Seçime aylar kalmasına rağmen iş dünyasını şimdiden bu heyecan sarmış durumda. Herkes, kimlerin aday olacağını ve kimin nasıl kazanacağını merak ediyor. Peki, Van iş dünyasında şuan en çok konuşulan isimler kimler?

 

Van Basın Haberleri sizin için bu sorunun cevabını aradı ve kulislerde konuşulan 20 ismi araştırdı.

 

İşte o isimler ve özellikleri;

 

AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN


YAZARLAR