Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu'ndan 3 Aralık ziyaretleri

Van'ın Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Murat Karaloğlu 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla ilçedeki aileleri ziyaret etti.

Van 3.12.2023 23:47:00 0
Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu
Tarih: 03.12.2023 23:47 Güncelleme: 03.12.2023 23:48

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan V.  Murat Karaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Onur Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, Erciş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü  Sefa Kaya, Erciş Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Fuat Baran, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şahin Sarıkaya ile birlikte, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Van’ın Erciş ilçesindeki ailelere ziyaret gerçekleştirdi.

Yukarı Işıklı Mahallesi ve Salihiye Mahallesi’nde ikamet eden Denizer ve Dilmaç ailelerini ziyaret eden Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan V.  Murat Karaloğlu,  aileler ile sohbet ederek, yaşadıkları sorunları dinledi. Her an herkesin engelli olabileceğini ifade eden Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Murat Karaloğlu,  her türlü sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduklarını belirterek, sorunların çözümü noktasında ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları verdi. Ziyaretlerden dolayı memnun olduklarını ifade eden ailelere Devletimizin kapısının her daim açık olduğunu söyledi.


YAZARLAR