Erciş'te Motosiklet ve Otomobil Çarpıştı: Sürücü Hastaneye Kaldırıldı!

Erciş'te motosikletliye araç çarptı: Sürücü ağır yaralı.

Van 29.06.2024 00:20:22 0
Erciş
Tarih: 29.06.2024 00:20

ERCİŞ'TE MOTOSİKLET KAZASI: BİR YARALI

Erciş şehir merkezinde meydana gelen trafik kazasında, bir motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Kaza, şehrin en işlek caddelerinden birinde gerçekleşti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, bir araç sürücüsünün dikkatsizliği sonucunda motosikletliye çarpmasıyla meydana geldi.

ACİL SERVİS OLAY YERİNDE

Meydana gelen kazanın ardından çevredeki insanlar hemen 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi. Sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı ve yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti.

YETKİLİLERE ÖNLEM ÇAĞRISI

Kaza nedeniyle yaralanan motosiklet sürücüsünün durumu hakkında henüz detaylı bilgiye ulaşılamadı. Diğer yandan, kaza hakkında soruşturma başlatan polis yaralanmanın nasıl olduğunu araştırmaya devam ediyor. Kazanın olduğu bölge sakinleri, trafik ışıkları ve yaya geçidinin olmamasına dikkat çekerek yetkililerden acil önlem alma çağrısında bulundu.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Erciş'te yaşanan trafik kazasıyla ilgili incelemeler sürerken, yetkililerin kaza noktası için alacağı özellikle yaya güvenliğini artırıcı önlemlere ilişkin bir bilgi henüz paylaşılmadı. Kazaya karışan araç sürücüsünün durumu hakkında da bilgi verilmedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR