Tarih: 09.07.2024 15:23

Fener Efsanesi Attila Szalai, Bordo-Mavi Üniformayı Giymeye Hazır! (9 Temmuz 2023 tranfer haberleri)

Facebook Twitter Linked-in

 SZALAİ İLE SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ

Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek adına önemli bir adım daha attı. Hoffenheim'da forma giyen Attila Szalai'yi transfer etmek için kolları sıvayan Karadeniz ekibi, Alman kulübüyle her konuda anlaşmaya varırken, oyuncu ile sözleşme görüşmelerine başlandı. Szalai'nin yeniden Süper Lig sahalarına adım atmaya hazırlandığı bilgisi taraftarları heyecanlandırdı.

ALLAN SAİNT-MAXİMİN TRANSFERİ

Fenerbahçe ise transfere doymuyor. Sarı-lacivertlilerin Allan Saint-Maximin transferini bitirme aşamasına geldiği konuşuluyor. Fransız futbolcuyla anlaşma sağlandığı, kulübü Al Ahli ile de son diyalogların sürdürüldüğü iddialar arasında.

LAZAR SABARDZİC İÇİN DEVREDE

Galatasaray, kadrosuna sürpriz bir isim katmak üzere. Sarı-kırmızılıların, Udinese forması giyen ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Lazar Samardzic'i transfer etmek için harekete geçtiği öğrenildi.

İTALYAN GOLCÜYE ZENGİN TEKLİF

Beşiktaş'ın, golcü futbolcu Ciro Immobile'yi transfer etmek için cazip bir teklif sunduğu gündemde. Lazio'nun yıldızına 3 yıllık toplamda 12 milyon euroluk bir kontrat teklif edildiği konuşuluyor.

ANSU FATİ BARCELONA'DAN AYRILACAK MI?

Fenerbahçe'nin gündemindeki bir diğer isim Ansu Fati için Barcelona'dan yeşil ışık geldi. Katalan kulübü, genç yıldızı satabileceğini veya kiralama yoluna gidebileceğini açıkladı. Bu gelişme, transferde sürprize açık bir kapı bıraktı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —