BEM-BİR-SEN Bursa Kadın Komisyonu’ndan Ulaş Akhan’a ziyaret

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Kadın Komisyonu Üyeleri Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan’ı ziyaret etti.

Genel 3.03.2022 14:33:25 0
BEM-BİR-SEN Bursa Kadın Komisyonu’ndan Ulaş Akhan’a ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

BEM-BİR-SEN Kadın Komisyonu Üyeleri Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette BEM-BİR-SEN Kadın Komisyonunun çalışmalarının yanı sıra kadınlara yönelik yapılan ve yapılması gereken çalışmalar ile ilgili istişareler yapıldı.

Ziyaret ile ilgili olarak BEM-BİR-SEN Bursa Kadın Komisyonu sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

“Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Ulaş Akhan'a nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Ziyarette komisyonumuzun faaliyetleri başta olmak üzere kadınlarımıza yönelik bir çok konuyu kendisiyle istişare ettik.”

ZİYARETE KİMLER KATILDI?
Ziyarete Bursa Kadın Kolları Başkanı Filiz Yıldızbaşı Sökmen, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hatice Şengül, Eğitimten Sorumlu Başkan Yardımcısı Emine Eskioğlu, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Figen Kılınç ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İşyeri Temsilcisi Ayşe Dakin katıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR