Çiftci'den Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneğine ziyaret

Gümrük Ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çifci, Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneğinin Ziyaret Etti.

Genel 14.12.2016 23:11:30 0
Çiftci
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Baki’ye tüm şehit aileleri adına taziyelerini iletti.

Ziyarette konuşan Bakan Yardımcısı Çiftci, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bin yıldır milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde yaşayan Türk milletinin, bundan sonra da bu arzusunu gerçekleştirmeye devam edeceğini belirten Çiftci, “Bütün şehitlerimiz şahit olsunlar ki, biz millet olarak birlikten, beraberlikten, kardeşlikten asla vazgeçmeyiz. İstanbul’daki terör saldırısındaki şehitlerimiz ve bütün şehitlerimiz, emin olsunlar ki milli birlik ve beraberliğimizi hiçbir terör örgütü ve terör eylemi engelleyemeyecektir. Bu aziz millet her zaman birlik ve beraberliğini koruyarak, geleceğe emin adımlarla ilerleyecektir. Terör ve terörist eylemler, Türk milletinin kardeşliğini, birlikte yaşama arzusunu bozamayacaktır. Binlerce yıldır milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde yaşayan Türk milleti, bundan sonra da bu arzusunu gerçekleştirmeye devam edecektir. Geçmişte olduğu gibi, bugün de bu hain terör örgütlerine asla prim vermeyen, yüreği vatan ve millet sevgisi ile çarpan yüce Türk milletinden alan devletimiz, bundan sonra da bu tür terör olaylarına gerekli cevabı ve karşılığı misliyle verecektir. Bu hain ve sinsice yapılan saldırıda şehit düşen polislerimize ve vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, tüm milletimize sabırlar temenni ediyorum” dedi.

Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Baki ise, kendilerine yapılan bu ziyaretten ötürü Bakan Yardımcısı Çiftci’ye teşekkürlerini iletti.


YAZARLAR