Gazeteci Ziya Türk: Zalimlere karşı mücadele insani ve imani görevimiz

Gazeteci Ziya Türk yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında, zalimlerle mücadelede mazlumların yanında yer alınması ve zulüm sona erinceye kadar zalimlerle mücadele edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Genel 14.05.2021 20:23:04 0
Gazeteci Ziya Türk: Zalimlere karşı mücadele insani ve imani görevimiz
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Van Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Ziya Türk sosyal medya hesaplarında “Bayramsa Bayramınızı Tebrik Ediyorum" başlığı ile paylaştığı mesajda, zalime karşı yapılan mücadelede sadece dua etmenin yetmeyeceğine ve mazlumun yanında zalime karşı savaşılması gerektiğine dikkat çekti. 

Gazeteci Türk mesajında şu ifadelere yer verdi; 
Ramazan Bayramı’nın hayatımızda, şehrimizde, ülkemizde, bölgemizde, İslam âleminde ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu vesile ile dünyada mazlumların ve Müslümanların akan kan ve gözyaşının dinmesini, yaraların sarılmasını, hak ve hakikatin hâkim olmasını, zalim ve zulmün yok olmasını, iyilik ve güzelliklerin yayılmasını Rabbim ’den diliyorum.

Habil ve Kabil ile başlayan hak batıl mücadelesinde, bizleri Habil’in yanında yer alan, sadece duaları ile değil, ortaya koyduğu çaba gayret, mücadele ve fedakârlıkla hak yolunun yolcusu olmayı Rabbim bizlere nasip etsin.

Rabbimin, zulüm sona erinceye kadar zalime karşı mazlumun yanında savaşmayı kalplerimize ve hayatımıza düstur olarak yerleştirmesi dileğiyle Bayramınızı tebrik ediyorum.

Selam ve dualarımla.

Kaynak: İkinisan Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR