İpekyolu Belediyesi'nden ödüllü deneme sınavı

İpekyolu Belediyesi'nden öğrencileri teşvik ve ailere destek verme çalışmaları kapsamında 'İpekyolumuza Eğitim İyi Gelecek' isimli ödüllü deneme sınavı yapacak.

Genel 26.02.2017 13:39:16 0
İpekyolu Belediyesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

İpekyolu Belediyesi'nden öğrencileri teşvik ve ailere destek verme çalışmaları kapsamında  'İpekyolumuza Eğitim İyi Gelecek' isimli ödüllü deneme sınavı yapacak. 

 

"Sadece kentin fiziki mekanlarına değil, insan hayatına da dokunan bir belediyecilik yapacağız" yaklaşımı doğrultusunda, Göreve geldiği ilk günden bu yana eğitimin bütün sorunlarıyla yakından ilgilenen,  Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, İpekyolu ilçesinin akademik başarısına katkıda bulunmayı hedefliyor.

 

Van İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, İpekyolu Belediyesi katkılarıyla yürüttüğü eğitime destek kapsamında, lise öğrencilerine (9.- 10.- 11.- 12. Sınıflar) 3 Mart Cuma günü ve ortaokul öğrencilerine (5.- 6.- 7.- 8. Sınıflar) 9 Mart Perşembe günü saat 10:00’da toplam 55.000 öğrencinin katılacağı deneme sınavı uygulanacak.

 

Deneme sınavı İpekyolu ilçesi genelindeki okullarda gerçekleştirilecek. Deneme sınavında her sınıf düzeyinde ilk 5’e giren öğrencilere tablet bilgisayar, ikinci 5’e giren öğrencilere ise bisiklet hediye edilecek.

 

Ayrıca sınav sonrasında öğrencilere verilecek detaylı karne ile eksik olduğu alanlar öğrenci, sınıf ve okul bazında belirlenerek, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hafta sonu destekleme kursları ve etütler ile giderilecek.


YAZARLAR