Karlsruhe Eğitim Ataşesi Gürkan Avcı'dan bayram mesajı

T. C. Karlsruhe Eğitim Ataşesi Gürkan Avcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Genel 23.06.2017 15:23:38 0
Karlsruhe Eğitim Ataşesi Gürkan Avcı
Tarih: 01.01.0001 00:00

T. C. Karlsruhe Eğitim Ataşesi Gürkan Avcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Avcı, mesajında şunları kaydetti:

 

Daha çok ve hassaten yurt dışındaki vatandaş ve soydaşlarımızın arasındaki dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, birlik ve beraberliğimizin sürdürülmesine katkıda bulunan, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferi içerisinde buluşturan bayramlar, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde htiğimiz müstesna günlerdir.

 

Bayramlarımız tarihsel ve kültürel değerlerimizin temel taşlarıdır.

 

T.C. Karlsruhe Eğitim Ataşeliği, diline, tarihine, kültürüne, öz değerlerine sahip çıkan, insan haklarına saygılı, yapıcı, yaratıcı, üretken kültürlü, çağdaş, özgüveni yüksek, evrensel değerlere bağlı güçlü ve donanımlı nesiller yetiştirme gayesindedir.

 

Bu gaye doğrultusunda salahiyetindeki eğitim-kültür-dil alanlarında başarılı adımlarla ilerleyen Ataşeliğimiz Türk çocuk ve gençlerinin en nitelikli bir şekilde yetişmeleri yönünde üzerine düşen tüm sorumluluğu imkan ve şartları zorlayarak çalışmaya devam edecektir.

 

Bütün zamanların Ramazan maneviyatı gibi yaşandığı, barış ve mutluluğun egemen olduğu bir dünya temennisiyle; Ataşeleğimiz mensuplarının, görevli öğretmenlerimizin, Türk Okul Aile Birliği Derneklerimizin, öğrencilerimizin ve değerli velilerimizin, kahraman gazilerimizin, şehitlerimizin yakınlarının, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


YAZARLAR