Korgeneral Çetin'den Küresünniler Derneğine yemek

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin ve Küresünniler Derneğinin yönetim kurulu üyeleri yemekte bir araya geldi.

Genel 22.11.2016 16:37:55 0
Korgeneral Çetin
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin ve Küresünniler Derneğinin yönetim kurulu üyeleri yemekte bir araya geldi.

15 Temmuz darbe girişiminde verdiği mücadeleyle Türkiye’nin sevgisini kazanan ve ilk çıkarılan kararnameyle Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığına getirilen Korgeneral Arif Çetin, Küresünniler Derneği yönetimine bir yemek verdi. Yemek öncesi komutanlık katında Küresünniler hakkında bilgi alan Korngeneral Arif Çetin’e, Başkan Ferhat Atacan tarafından bilgi sunuldu. Dernek Başkanı Ferhat Atacan, amaçlarının Küresünni toplumunun yaşadığı sorun ve sıkıntıları ilgililere aktarmak, örf, adet, gelenek ve görenekleri yaşatmak olduğunu söyledi. Atacan, ziyaret amacıyla Korgeneral Çetin’e dernek logolu bir de şilt takdim etti.

Yönetim Kurulu üyeleriyle tek tek ilgilenen Korgeneral Çetin, Türkiye Cumhuriyeti’nin her vatandaşı bağrına basacak kudrete sahip olduğunu söyledi. Bölgede huzur ve kardeşliğin çok daha gelişmesi gerektiğine değinen Çetin, bu konuda Küresünnilere çok iş düştüğünü de vurguladı. Çetin, Van’ın önemli bir topluluğunun derneğiyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ziyaret, yenilen yemeğin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.


YAZARLAR