Tuşba Belediyesi'nden Şemsibey'e park

Tuşba Belediyesi tarafından “Her Mahalleye Bir Park” sloganı kapsamında Şemsibey Mahallesinde yapımı tamamlanan park yapılan törenle halkın hizmetine açıldı.

Genel 5.06.2021 09:06:54 0
Tuşba Belediyesi'nden Şemsibey'e park
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL 

Şemsibey Mahallesinde Tuşba Belediyesi tarafından yapılan açılış törenine Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve Ak Parti Milletvekili Abdulahat Arvas’ta katıldı.

Tören ile açılışı gerçekleştirilen park ile ilgili Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bugün Şemsibey Mahallemizde, “İbrahim Öngün” Parkımızın açılışını gerçekleştirdik. “Her Mahalleye Bir Park” sloganı kapsamında Şemsibey Mahallemizin ilk parkını kurmuş olduk. Halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

VALİ BİLMEZ’DEN TUŞBA BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Vali Bilmez konu ile ilgili yaptığı kısa açıklamada, “Tuşba ilçemizin Şemsibey mahallesine yapılan "İbrahim Öngün Parkı" tüm mahalle sakinlerine ve çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Tuşba Belediyesi'ne emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

MİLLETVEKİLİ ARVAS’TAN TEBRİK MESAJI

Halkın hizmetine açılan parktan dolayı Tuşba Belediyesini tebrik eden Milletvekili Abdulahat Arvas sosyal medya üzerinden, “Tuşba ilçemizin Şemsibey mahallesinde, Tuşba Belediyesi tarafından yapılan parkın açılışındayız. Çok sayıda çocuk sevinçle beklediği parka bugün kavuştu. Mahalle sakinlerine ve özellikle çocuklara hayırlı olsun.” Açıklamasında bulundu.

Kaynak: İkinisan Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR