Vali Bilmez ve Milletvekili Arvas Başkale'de toplu açılış töreninde

Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile AK Parti Milletvekili Abdulahat Arvas Başkale’de bir takım açılış törenine katıldı.

Genel 7.06.2021 17:11:10 0
Vali Bilmez ve Milletvekili Arvas Başkale'de toplu açılış töreninde
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Vali Bilmez ve Milletvekili Arvas, Başkale’de temel atma töreni, 24 derslik okul, millet bahçesi ve olimpik yüzme havuzu açılışını gerçekleştirdi. Vali Bilmez yapılan açılışları sosyal medya hesabından şu şekilde paylaştı.

OKUL AÇILIŞI

280 öğrencinin eğitim göreceği 24 derslikli Başkale Anadolu Lisesi, yeni eğitim-öğretim yılına hazır. Çocuklarımıza hizmet edecek okulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum.

MİLLET BAHÇESİ AÇILIŞI

Yeşil ve sosyal alanlarıyla vatandaşlarımıza nefes aldıracak Başkale Millet Bahçesi tamamlandı. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.

OLİMPİK YÜZME HAVUZU AÇILIŞI

Başkale ilçemizde yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun açılışını gerçekleştirdik. İçerisinde çok amaçlı spor salonu da bulunan modern tesisimizin özellikle gençlerimize büyük hizmet edeceğine inanıyorum.

TEMEL ATMA TÖRENİ

Başkale Temel Atma Töreni, Başkale Belediyesi yeni hizmet binası ve çok amaçlı konferans salonu, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

VAN MİLLETVEKİLİ ARVAS: DAHA GÜZEL BİR BAŞKALE İÇİN MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

Konu ile ilgili sosyal medya hesbaı üzerinden açıklamada bulunan arvas, “Başkale’de 54.000m2 alanla hizmetine sunulan Millet Bahçesi’nin açılışındayız. 30.000m2 yeni alan eklenmesiyle 84.000 m2 alanla hizmete açılacak olan Millet Bahçesi vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Daha güzel bir Başkale için milletimizin hizmetindeyiz.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: İkinisan Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR