Van'daki Flash Rüşvet İddiaları

Gazeteci Ziya Türk, Van'da son günlerde yüksek sesle ifade edilen, kurumlara personel alımlarında rüşvet alındığı iddialarını yazdı..

Genel 6.03.2017 23:25:43 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gazeteci Ziya Türk, Van'da son günlerde yüksek sesle ifade edilen, kurumlara personel alımlarında rüşvet alındığı iddialarını yazdı.. 

 

İşte Gazeteci Ziya Türk'ün Yazısı...

 

Van’da kurumlara personel alımında RÜŞVET iddiası

İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, halk oylaması, terör ve terörizmle mücadele, genel güvenlik, sosyoekonomik kalkınma konularında inceleme ve görüşmelerde bulunmak üzere 26 Şubat Pazar günü Van’a geldi. Bakan Yardımcısı Öztürk’ün beraberindeki heyette, Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tümgeneral Ali Çardakcı ve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akdeniz de yer aldı.

 

Bakan Yardımcısı Öztürk ilk olarak, Van Valisi İbrahim Taşyapan, vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile bir araya geldi. Ardından Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, İl Jandarma Komutanı Yüksel Oğuz ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ile görüştü. Daha sonra da STK temsilcileri, kanaat önderleri ve güvenlik korucuları ile yapılan istişare toplantısına katıldı.

 

Toplantıda söz alanlar, soru soranlar ve bazı konuları gündeme getirenler oldu. Hepsini teker teker yazmak mümkün olmaz. Ancak herkesin gündeminde olan, kendi arasında konuşulan, ama bir türlü yüksek sesle ifade edilmeyen “kurumlarda işe girişlerde alındığı iddia edilen rüşvet” konusunu, önemine binaen gündeme getirmek istiyorum. 

 

Daha önce, bazı devlet yetkililerinin yanı sıra AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda... 

 

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN... 

 


YAZARLAR