Vanlı heyet ilin sorunlarını Ankara’ya taşıdı

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekilleri ve Belediye Başkanları bir takım çalışmalar için bulundukları Ankara’da farklı Bakanlar ile görüşerek ilin talep ve sorunlarını iletti.

Genel 9.06.2021 21:53:20 0
Vanlı heyet ilin sorunlarını Ankara’ya taşıdı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Yapılan ziyaretleri Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar sosyal medya hesabından paylaştı.

TİCARET BAKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yapılan ziyaretler kapsamında görevine yeni atanan Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’ hayırlı olsun temennisinde bulunuldu. Yapılan hayırlı olsun ziyareti Milletvekili Gülaçar tarafından, “Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile Ticaret Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muş'a yeni görevlerinde muvaffakiyetler diledikten sonra; Van'ımız ile ilgili taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANINA ZİYARET

Vanlı heyetin bir diğer ziyaret durağı ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı oldu. Yapılan ziyarette Van ile ilgili sorunlar Bakan Vedat Bilgine iletildi.

Yapılan ziyaret sosyal medya üzerinden, “Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Vedat Bilgin'i ziyaret ettik. Bölgesel Kalkınma, İstihdam teşvikleri, Nitelikli iş gücü ve TYP üzerine bir görüşme gerçekleştirdik.” Şeklinde paylaşıldı.

Kaynak: İkinisan Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR