İpekyolu Belediyesi Van Tapu Müdürlüğü bahçesine oturmak bankı bıraktı

İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Van Tapu Kadastro Müdürlüğü bahçesine vatandaşların talebi üzerine bank bıraktı.

Van 25.09.2023 11:44:00 0
İpekyolu Belediyesi Van Tapu Müdürlüğü bahçesine oturmak bankı bıraktı
Tarih: 25.09.2023 11:44 Güncelleme: 25.09.2023 12:27

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

İpekyolu Belediyesi vatandaşların taleplerine dikkate alarak duyarlı belediyecilik hizmetlerini sürdürüyor. 

VATANDAŞLAR BANK İSTEDİ

Geçtiğimiz günlerde vatandaşların Van Tapu ve Kadastro Müdürlüğü bahçesinde oturmak için bank talep etmişti. Vatandaşların “Tapuda işlerimizi yaptırmak için gidiyoruz ancak randevu sistemiyle çalışıldığı için dışarı da sıramızı beklemek zorunda kalıyoruz. Oturma bankları olmadığı için çiçek saksıları veya kaldırımlarda oturarak bekliyoruz. Burada banklar olursa yaşlılar, engelliler ve çocuklu ebeveynler oturarak sırasını rahatlıkla bekleyebilir. Yetkililer Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü vatandaşların rahatı için binanın önüne birkaç oturma bankı bırakmalarını istiyoruz” şeklindeki bank talebi sitemizde haber olarak da yayınlanmıştı. 

 

İPEKYOLU BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ

İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü vatandaşların bank talebi üzerine harekete geçti. Bugün Van Tapu Kadastro Müdürlüğü bahçesine vatandaşların oturabilmesi için banklar bırakıldı. 

İpekyolu Belediyesi’nin duyarlı hizmet anlayışından memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Sesimizi duyarak harekete geçen ve tapu işlemlerini beklerken oturabileceğimiz bankların Tapu ve Kadastro Müdürlüğü bahçesine bırakan İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz” dedi. 


YAZARLAR