İş Dünyasındaki Başarıları ve Mutlu Evlilikleri Gündemde!

Aslı Enver'in İş Adamı Eşi Berkin Gökbudak Kimdir?

Van 8.07.2024 10:35:20 0
 İş Dünyasındaki Başarıları ve Mutlu Evlilikleri Gündemde!
Tarih: 08.07.2024 10:35

ASLI ENVER'İN EŞİ BERKİN GÖKBUDAK: İŞ ADAMININ BAŞARI DOLU KARİYERİ

Berkin Gökbudak, Londra'da doğup büyüdükten sonra eğitim hayatını Türkiye'de tamamlayarak ön plana çıkan başarılı bir iş adamıdır. Henüz 12 yaşındayken Türkiye'ye taşınan Gökbudak, lisans derecesini Sabancı Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği alanında elde etmiştir. Akademik yolculuğuna devam eden Gökbudak, yüksek lisans derecesini ise Galatasaray Üniversitesi'nde Pazarlama İletişimi üzerine tamamlamıştır.

KARİYERİNE HIZLI ADIMLARLA İLERLEYEN GÖKBUDAK

Berkin Gökbudak, kariyer hayatına ilaç ve sağlık sektöründe büyük bir hevesle başlamış ve kısa sürede bu alanda önemli pozisyonlara gelmiştir. Hanssen Türkiye'nin Hematoloji İş Birim Liderliği görevini üstlenen Gökbudak, Johnson & Johnson'ın ilaç grubunda Eylül 2021'den bu yana görev yapmaktadır.

ÇEŞİTLİLİK GÖSTEREN MESLEKİ TECRÜBELER

Bayer ve Alliance Healthcare gibi global firmalarda birçok önemli pozisyonda yer alan Berkin Gökbudak, ürün müdürlüğü, global ürün müdürlüğü, iş analitiği, satış etkinliği ve müşteri ilişkileri görevlerini başarıyla sürdürmüştür. Özellikle Bayer'de Kadın Sağlığı İş Birim Lideri olarak Türkiye ve İran bölgelerinde çalışmış ve bölgesel sağlık hizmetlerine katkıda bulunmuştur.

BERKİN GÖKBUDAK VE ASLI ENVER'İN MUTLU EVLİLİĞİ VE AİLE HAYATI

Türk oyuncu Aslı Enver ile evlilikleriyle gündeme gelen Gökbudak, kişisel hayatında da büyük bir mutluluk içindedir. Ünlü çift, geçtiğimiz yıl evlenerek hayranlarını sevindirmiş ve kısa süre önce de hamilelik haberleriyle mutluluklarını ikiye katlamışlardır. 2023 yılında dünya evine giren Aslı Enver ve Berkin Gökbudak'ın hayranları, çiftin bebek haberini coşkuyla karşılamıştır.