Mehmet Şefik Sayıner , “amacımız iyi insan yetiştirmek”

Mehmet Şefik Sayıner , “amacımız iyi insan yetiştirmek”

Van 6.07.2022 01:28:00 0
Mehmet Şefik Sayıner , “amacımız iyi insan yetiştirmek”
Tarih: 06.07.2022 01:31

VANGÖLÜ TV ÖZEL 
 Faaliyet alanı sadece insani yardımla sınırlı olmayan İyilik Derneği, eğitim, kültür ve medeniyet inşaası konusunda da çalışmalarına devam etmektedir. 
Bizler Vangölü TV ekibi olarak bu kapsamda İyilik Derneği Van temsilciğini ziyaret ederek Van’da bu kadar çok yardım derneği varken onları diğer derneklerden ayıran özelliği İyilik Derneğinde projeleri yürüten Mehmet Şerif Sayıner sorduk.
Mutluluğun para ile satın alınabilecek bir şey olmadığını ifade eden Sayıner, “Lüks bir eviniz olabilir, harika bir saray satın alabilirsiniz ama asla mutluluğu, huzuru satın alamasınız. İyilik Derneği olarak bizde insanı mutlu eden huzur, mutluluk gibi duyguların elde edilebileceğine inanıyoruz ve vicdanla hareket ediyoruz. Örneğin:  yetimin kalbine dokunmak bizleri mutlu ediyor ”dedi. 
SAYINER, “GELİN BİR OLALIM İYİLİK ADINA ŞUURLU, MUTLU VE HUZURLU İNSANLAR OLALIM” 
İyiliğin kalıcı ve mutluluk veren bir duygu olduğunu ifade eden Sayıner, “Yaşama dair her şey bir gün yok olacaktır. Ancak kalıcı olan yaptığımız iyiliklerdir. İnsanoğlu ebedîleşmek için kendi varlığını korumak için doğayı, dünyayı ve yaşadığı yeri hep tahrip etmektedir tahrip eden insan sayısı gün geçtikçe çoğalmaktadır.  İyilik Derneği olarak bizde şunu söylüyoruz, kötülük yeryüzünden asla yok olmaz lakin biz iyiliklerin sayısını artırırsak, iyilik bilinci kazandırırsak yeryüzündeki iyi insanların sayısı artar. Böylelikle mutlu, huzurlu insan sayısı da artmış olur.
İyilik Derneğinin en büyük faaliyetlerden biride yardım etmenin ötesinde iyi insan yetiştirmek, iyi insan bilincini bireylere yerleştirmektir.
Gelin bir olalım iyilikte bir adım atalım iyilik adına şuurlu, mutlu ve huzurlu insanlar olalım ve olduralım diyoruz.
Kaynak: Vangölü TV


YAZARLAR