Minik Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gönülleri fethediyor

Van'ın ücra köylerine giderek çocuklara Bot, mont, kırtasiye malzemeleri, okul çantası, kıyafet gibi yardımlarda bulunan Minik Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gönülleri fethediyor.

Van 17.10.2023 22:14:00 0
Minik Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gönülleri fethediyor
Tarih: 17.10.2023 22:16

Öğrencilere giyim yardımında bulunarak mutlu olmasını sağlayan Minik Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri çalışmalarına devam ediyor.

Minik Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gönülleri fethediyor

“TÜM İYİLİKSEVER DOSTLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Mavi Fularlı Kadınlar temsilcisi Nuran Demirhan tamamen gönüllülüğe dayalı, hayırseverlerin verdiği yardımlarla çocukları sevindirdiklerini belirterek, “Minik Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yaklaşık beş yıl önce Diyar Orhan tarafından kuruldu. Derneğin üyeleri tamamen gönüllü olarak çalışmalarını, Van merkez, ilçe köyleri, çevre illerinde bulunan okullara, Van'ın en ücra köylerindeki çocuklara Umut olmak için hediye dağıtmaktır. Bot, mont, kırtasiye malzemeleri, okul çantası kıyafetleri v.b hediyeleri bizzat yerinde dağıtıp küçük çocukların sevincine ortak olmaktır. Derneğin kurucusu ile dernek üyeleri mevsim ve rakım ne olursa olsun büyük bir özveriyle çocukları sevindirmek için canla başla çalışıyor. Derneğin bir üyesi olaraktan bende grubun içinde olmak gurur duyuyorum ve dayanışma içinde bulunan bütün dernek üyelerini takdir ediyorum. Yurtdışından ve yurtiçinden gelen yardımseverle minik çocukları sevindirmek dünyanın en büyük mutluluğuna sahip olmaktır. Bizlere destek veren tüm iyiliksever dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Derneğimizin diğer bir amacı da yine hayırseverler tarafından gönderilen, doğum günlerini, doğum günü pastalarını yine en ücra köylere götürerek çocuklarla birlikte kutlamak onları sevindirmektir. Ayrıca her yıl Lösemili çocuklar haftasında Lösemili çocuklara yönelik yardımlaşma ve dayanışma içinde olan grubun duyarlılığı ile de onur duyuyoruz. Bu çalışmaların içinde olduğum anlarda kış aylarında birçok zorluklar karşısında yine minik çocuklar için hiç yılmadan canla başla çalışan gençlerimizi tebrik ediyorum. Grubun annesi olarak, başta dernek başkanı Diyar Orhan'a ve dernekte gönüllü olarak çalışmalarını devam ettiren bütün gençlere çok teşekkür ederim. Buradan hayırseverlere ve bizlere destek vermeye devam eden tüm dostlara sevgiler selamlar olsun” dedi.


YAZARLAR