Muradiye Kaymakamı Aydoğan'dan Muradiyelilere yeni yıl hediyesi

Van'ın Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan Muradiye'de çeşitli incelemelerde bulunarak Muradiye esnafına yeni yıl hediyesi verdi.

Van 31.12.2023 19:42:00 0
Muradiye Kaymakamı Aydoğan
Tarih: 31.12.2023 19:42 Güncelleme: 31.12.2023 20:08

Van’ın Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan Muradiye’de esnaflarla bir araya gelerek yeni yıl münasebetiyle esnaflarımıza hediye dağıtımında bulundu. Muradiye esnafı Kaymakam Aydoğan’a hediyeler ve ziyareti için teşekkür etti.

Kaymakam Aydoğan kurum çalışanlarınıda unutmayarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Belediyede görev yapan personellerinde yeni yılını kutlayarak personellere hediye gönderdi.Resim

MURADİYE’DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Kaymakam Melih Aydoğan, ilçede yapılan sosyal yaşam alanlarını inceledi. Kaymakam Aydoğan, Sıfır Atık Meteoroloji Gözlem Parkında incelemelerde bulunarak parktaki çocuklar ile bir araya geldi.Resim

MURADİYE’DE ANAOKULU YAPIMI TAMAMLANDI
Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan; “Eğitim Ailede Başlar Anaokulunda Devam Eder.  İlçemize kazandıracağımız projelerden olan Anaokulu projemizin yapımı tamamlandı. İlçemize hayırlı olsun.Eğitimin öneminin bilincinde olarak çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz.” dedi.

 


YAZARLAR