Play-Off Kargaşası: Vanspor Rakibi Yeni Mersin İdmanyurduspor'a PFDK Darbesi!

Vanspor'un rakibi PFDK'ya sevk edildi.

Van 16.05.2024 01:31:21 0
Play-Off Kargaşası: Vanspor Rakibi Yeni Mersin İdmanyurduspor
Tarih: 16.05.2024 01:31

DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLADI

Vanspor'un mücadele ettiği grupta yer alan Yeni Mersin İdmanyurduspor, yaşanan son olayların ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

SPORDA DİSİPLİN İHLALİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta gerçekleştirilen play-off ikinci tur maçında meydana gelen olumsuzluklar neticesinde, Yeni Mersin İdmanyurduspor kulübü PFDK'ya gönderildi. Kurumun yaptığı duyuruda, kulübün 13 Mayıs 2024 tarihinde oynadığı ve 1461 Trabzon FK ile karşı karşıya geldiği maçta "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" ve "usulsüz seyirci alınması" gerekçeleriyle disiplin talimatının 49. maddesi uyarınca sevkinin gerçekleştiğine dikkat çekildi.

PLAY-OFF MARATONU DEVAM EDİYOR

Yeni Mersin İdmanyurduspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup play-off ikinci turunun ilk maçında 1461 Trabzonspor ile kendi sahasında golsüz berabere kalmıştı. Bu olayların gölgesinde takım, rövanş için hazırlanıyor ve kritik karşılaşma 17 Mayıs Cuma günü yapılacak. Karşılaşmanın sonucu ve PFDK'nın alacağı kararlar, takımın ve taraftarların geleceği üzerinde önemli bir etkisi olacak.

Kaynak: van Postası Gazetesi


YAZARLAR