AK Parti Muradiye Eski Kadın Kolları Başkanı Esengül Kibar öğrencileri hediyesiz bırakmadı

AK Parti Muradiye Eski Kadın Kolları Başkanı Esengül Kibar 2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamlayan ve karnesini alan öğrencileri hediyesiz bırakmadı. 

Politika 20.01.2020 12:33:45 0
AK Parti Muradiye Eski Kadın Kolları Başkanı Esengül Kibar öğrencileri hediyesiz bırakmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Yaklaşık 18 milyon öğrenci yarıyıl tatiline başladı. 2 haftalık tatilin ardından 3 Şubat'ta ders zili tekrar çalacak. Van’ın Muradiye İlçesi Ulaşlar, Kemerköprü ve Topuzarpa köylerinde okuyan 350 ilkokul ve anasınıfı öğrencisine kendi imkanları ile karne hediyesi veren AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Esengül Kibar, “eğitimli neslin ülkemizin ve insanımızın geleceği açısından büyük önem taşıdığına ve çocuklarımızın ödüllendirilerek teşvik edilmesine inandığım için böyle bir çalışmayı gerçekleştirdim” diyerek eğitimin önemine dikkat çekti.

MUTLU BİR YARIYIL TATİLİ DİLİYORUM
Çocukların ülke geleceği için önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Esengül Kibar, “Sevgili çocuklar ve çok kıymetli Öğretmenlerimiz! Yarıyıl tatili geldi, gözünüz aydın. Arkadaşlarınızla tatilin tadını doyasıya çıkarın. Eğlenin, gezin ve dinlenmeyi de ihmal etmeyin. Yeni döneme zinde bir şekilde girin. Hepinize iyi tatiller. Bu güzel karede yer almak benim için büyük bir mutluluk. Eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayıp karnelerini alan öğrencilerimizi yalnız bırakmak olmaz dedim ve sabahın ilk saatlerinde köy yollarında küçük kalpler de ısınmak için yola çıktım. Çok mutlu oldum geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yürekten kutluyor ve heyecanlarını paylaşıyorum. Kıymetli öğretmenlerimize, sizlere ve ailelerinize mutlu bir yarıyıl tatili diliyorum.” dedi.

BÜTÜN ÇOCUKLARA TEŞEKKÜR
Sözlerini karnelerdeki puanlardan çok iyi ve erdemli insan olabilmenin önemli olduğunu söyleyerek sürdüren Esengül Kibar, “Kelimelerin gücü öyledir ki tek bir sözcükle, moral veren bir kelimeyle, ya da iyi niyetli bir davranışla bir hayat başlayabilir. Elimizdeki bu gücü doğru kullanabilir ve çocuklarımızı daha bilinçli şekilde teşvik edersek ne kadar büyük bir etkimiz olabileceğini düşünün. Kullandığımız kelimeler aslında çocuklarımızın geleceğe dair hayallerinin şekillenmesine yardımcı olur. Ve bazen hayalleri tıpkı bizim gibi olmaktır. Ana sınıf miniklerim ile birlikte güzel bir kar, karne hediyelerimizi de aldık iyi tatiller meleklerim. Bizimkisi yürekten gelen bir sevgi,  Karne öyle de verilebilir, böyle de verilebilir, iyi de olabilir, kötü de olabilir. Mühim olan hayatta nasıl durduğun, ne kadar mutlu olduğun, mutlu ettiğin, ne ürettiğin, ne kadar çocuk olduğun, ne kadar çocuk kaldığın Bütün çocuklara takdir, bütün çocuklara teşekkür.” diye konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR