Hayrullah Tanış'tan Gürpınar’da gönül sofrası

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, düzenlediği “Gönlümüz Bir Soframız Bir”  temalı iftar programıyla vatandaşları aynı sofrada buluşturuyor.

Politika 31.05.2019 01:23:50 0
Hayrullah Tanış'tan Gürpınar’da gönül sofrası
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, düzenlediği “Gönlümüz Bir Soframız Bir” temalı iftar programıyla vatandaşları aynı sofrada buluşturuyor.

Gürpınar Belediyesi, daha önce ilçe merkezinde yaptığı “Gönlümüz Bir Soframız Bir” temalı iftar programının ikincisini Güzelsu Mahallesinde yaparak vatandaşları aynı iftar sofrasında buluşturdu. Düzenlenen iftar programına Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, AK Parti Van İl Başkanı Kahyan Türkmenoğlu, belediye meclis üyeleri, mahalle sakini katıldı. İftar yemeğinde sonra mahalle sakinleriyle çay sohbeti yapan Başkan Tanış, Vatandaşın sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

VATANDAŞLA ÇAY SOHBETİ 
Gönüllere dokunarak birlik ve beraberliği daha da güçlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Tanış, her daim halkın içinde olacaklarını söyledi. Güzelsu Mahalle sakinleriyle çay evinde bir araya gelerek sohbet eden İl Başkanı Türkmenoğlu ise Gürpınar’ın hak ettiği hizmeti Başkan Hayrullah Tanış ile alacağını ifade etti.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR