Van’da koronavirüsten can kayıpları sürüyor

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasında koronavirüs tedavisi gören AK Parti Başkale Kurucu İlçe Başkanı ve Merzikan Aşireti’nin önde gelen büyüklerinden İzzet Cevdetoğlu (63) hayatını kaybetti. 

Sağlık 5.08.2020 16:44:56 0
Van’da koronavirüsten can kayıpları sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

Dünyayı tehdit eden ve büyük çapta sıkıntılara neden olan Koronavirüs Van’da can almaya devam ediyor. Van’da yeni tip Koronavirüs salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

Van’da Koronavirüs (Covid-19) vaka sayıları artmaya devam ederken AK Parti Başkale Kurucu İlçe Başkanı ve Merzikan Aşireti’nin önde gelen büyüklerinden İzzet Cevdetoğlu (63) Covid-19 tedavisi gördüğü Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi İpekyolu ek binasında (Eski İstanbul Hastanesi)’nde bugün hayatını kaybetti. 

Van’da, Covid-19 kaynaklı can kayıpları devam ederken, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu Ek Polikliniği’nde bugün toplamda 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. 
Van’da son zamanlarda vakalarda ciddi anlamda artış olduğu öğrenilirken, Vanlıların sosyal mesafe, dezenfektan ve maske kuralına uymamaları vakaların her geçen gün artmasına neden oluyor.

Van’da İl Hıfzıssıhha Kurulunun önümüzdeki günlerde ciddi kararlar alması bekleniyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR