SBÜ Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne personel alımı yapılacak

Van Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi, farklı alanlarda çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

Ekonomi 23.10.2023 23:26:00 0
SBÜ Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi
Tarih: 23.10.2023 23:26 Güncelleme: 09.11.2023 08:32

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, hastane kadrosuna yeni personel alımı yapılacağını duyurarak sevindirici bir haber verdi. Farklı branşlarda çok sayıda personel alımı yapılacak olan bu girişim, hastane hizmetlerini geliştirmeyi amaçlıyor. Doç. Dr. Sarıkaya, duyurusunu "Şimdiden hayırlı uğurlu olsun." ifadeleriyle tamamladı.

Van'da sağlık alanında yapılacak personel alımı müjdesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, tarafından duyuruludu. Farklı branşlarda birçok personel alınacağını duyuran Sarıkaya, "Şimdiden hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Kendi sosyal medya hesabı üzerinden farklı branşlarda birçok personel alımı yapılacağı duyusu yapan Sarıkaya,

"SBÜ Van Eğitim ve Araştırma hastanemiz için tarihi bir gün.. Üç ayrı kliniğimize asistan alımı yapacağız.. Gelen asistan hekimlerimize gözümüz gibi bakacağız.. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun..  ilk asistanlarımızı heyecanla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

ASİSTAN KONTENJANLARI 

Acil Tıp Asistanı 18 

Kardiyoloji Asistanı 6

Üroloji Asistanı 6

 

İşte kontenjanlar;


YAZARLAR