AK Partili başkandan eğitime destek

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ücra mahalledeki okula masa, sıra, bilgisayar ve kırtasiye desteği verildi.

Politika 13.12.2016 21:17:34 0
AK Partili başkandan eğitime destek
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ücra mahalledeki okula masa, sıra, bilgisayar ve kırtasiye desteği verildi.

Muradiye ilçesine 30 kilometre mesafedeki Karavil Mahallesi’ndeki Müzeyyen Raif Kürüm İlkokulu öğrencilerinin kullandıkları ve tamamı kırık olan masa ve sıralar, yenileriyle değiştirilirken, bir bilgisayar ve kırtasiye malzemeleri desteği de verildi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay, mahalle ziyaretleri esnasında ilçeye 30 kilometre mesafede olan Karavil Mahallesi’ni de ziyaret ettiklerini söyledi. Yay, “Burada öğrencilerle sohbetimizde, eğitim gördükleri okulun masa ve sıralarının kırık olduğunu gördük. Bu öğrencilerimizin kırık dökük masalarda ders görmelerine gönlümüz razı gelmedi. İlçeye döndükten sonra Muradiye Kazım Karabekir Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürümüzle görüştük. Sağ olsun bize gereken desteği sağlayarak kendi okullarındaki atölyelerde tamir ettikleri sıra masalardan 40 tanesini bu okula götürülmek üzere bize verdi. Biz de AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı olarak araca yükleyerek bu okulumuza getirdik. Tabi ki sadece bununla kalmayarak, okulda kullanılmak üzere bir adet de bilgisayar getirerek buradaki öğrencilerimizi bilgisayar ve internetle buluşturduk. Ayrıca masaların üzerine de örtü yaptırdık. Sınıfların içi ne kadar güzel olursa, öğrencilere de o kadar okulu sevdirmeye çalışıyoruz. Onlar bizim aydınlık gençlerimiz olacaklar” dedi.


YAZARLAR