Van 24 Haziran'da huzuru seçecek

Son 2 yıldır huzur kenti haline gelen Van’da halk, huzurun devam etmesini istiyor. Çocuklarının geleceğe hazırlanması için elinin kalem tutmasını isteyen Vanlı, 24 Haziran 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a DEVAM di

Politika 23.06.2018 12:06:11 0
Van 24 Haziran
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ziya Türk’ün Haberi

 

Son 2 yıldır huzur kenti haline gelen Van’da halk huzurun devam etmesini istiyor. Çocuklarının geleceğe hazırlanması için elinin kalem tutmasını isteyen Vanlı, 24 Haziran 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a DEVAM diyecek.

 

Bugüne kadar PKK terör örgütünün yaptığı katliamları kınamayan HDP’nin Kürt halkının temsilcisi olamayacağını düşünen Vanlı, 24 Haziran 2018 seçimlerinde HDP’yi hayal kırıklığına uğratacak.

 

VAN ARTIK HUZUR KENTİ

Sokağını kazdırmayan halka destek veren Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptığı operasyonlar ile 50’nin üzerinde PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi. KCK’nın şehir yapılanmasına da önemli darbe indiren güvenlik kuvvetleri, Van’ı huzur kenti haline getirdi.

 

HALK 24 HAZİRAN’DA TERÖRİSTLERE DESTEK VERMEYECEK

PKK terör örgütüne sokağında hendek kazdırmayan, evlerinin kapısını açmayan, evlatlarını vermeyen Van halkı, kendisine ve kentine sahip çıkmıştı. Şimdi de 24 Haziran 2018 seçimlerinde, teröristlere karşı kendisini koruyan devletin yanında yer alacak.

 

HALK ÇOCUKLARININ GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK

Çocuklarının hendekte ve dağda ölmesini istemeyen Van halkı, çocuklarının elinin silah değil kalem tutmasını istiyor. Geleceğini devletin şefkatli ve güvenli varlığında bulan, yapılan hizmet ve yatırımlardan memnun olan Van halkı, huzur ortamının bozulmasına izin vermeyerek, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a DEVAM diyecek.

 

HDP VE ADAYLARI KÜRT HALKINI TEMSİL ETMİYOR

HDP son yıllarda, başta eşcinseller olmak üzere, dindar Kürt halkının kültürü ve değerleri ile ilişkisi olmayan kişileri aday göstermişti. Halk kendi değerlerini reddeden, başta Hristiyanlar olmak üzere İslam düşmanı kişileri aday gösteren, HDP’ye ve adaylarına 24 Haziran 2018 seçimlerinde kırmızı kart gösterecek.

 

PKK’NIN KÜRTLERİ ÖLDÜRMESİNİ KINAMAYAN HDP’YE HALKTAN DESTEK YOK

HDP, bölgede meydana gelen PKK terör örgütünün hain saldırılarını hiç bir zaman kınamadı. Demirtaş'ın ve HDP'nin  "PKK'yı silahlı bir halk hareketi olarak kabul ediyoruz" şeklindeki açıklaması, seçmenlerin aklında "HDP'nin Kürt halkının mı, PKK'nın mı temsilcisi?" sorusunu oluşturdu. Huzur isteyen halkın HDP'ye olan ilgisi hızlı bir şekilde azalmaya devam ediyor.

 

Kaynak: Van Postası Haber


YAZARLAR