Son Dakika! Vanspor FK’ya müfettiş görevlendirildi

Kongre sonrası Van’da tartışmalara neden olan Vanspor FK’nin gelir gider hesaplarının denetlenmesi için müfettiş görevlendirildi.

Van 15.06.2023 15:33:16 0
Son Dakika! Vanspor FK’ya müfettiş görevlendirildi
Tarih: 15.06.2023 15:33

Van Postası Gazetesi Özel / Ziya Türk’ün Haberi

12 Haziran 2023 Pazartesi günü Genel Kurul Toplantısı yapan ve gelir giderleri ile Van’da tartışmalara neden olan Vanspor FK hesapları denetlenecek. 

Vanspor FK 12 Haziran 2023 Pazartesi günü saat 18.00’de Van Elite World otelde genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Hesap ve faaliyet raporları okundu ve genel kurul tarafından ibra edildi. Jet hızı ile işletilen kongre gündemi nedeniyle faaliyetler ve üstü kapalı olarak ifade edilen gelir gider hesapları tartışmaya açılmadı. 

VANSPOR’UN ÜSTÜ KAPALI SUNULAN GELİR GİDER HESAPLARI TARTIŞILIYOR
Kongre sürecinde tartışılmayan afaki bir şekilde hazırlanan faaliyet ve gelir gider raporları, van spor gündeminde tartışılmaya başladı. Spor camiasında, basın yayın organlarında yayınlanan haberlerde ve köşe yazılarında yer alan çelişkiler Vanspor FK yönetimine soru olarak soruldu. 

YÖNETİM SUSKUN, KAMUOYU MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLMESİNİ İSTEDİ
Tüm eleştiriler ve sorulan sorular karşısında Vanspor FK yönetimin sessizliğini bozmaması üzerine, gazeteciler Vanspor faaliyetlerinin ve hesaplarının denetlenmesi için Van Valiliğinden müfettiş görevlendirilmesi talebinde bulundu. 

VAN VALİLİĞİ TARAFINDAN MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ
Edinilen bilgiye göre Van’ın önemli bir markası olan Vanspor üzerindeki tartışmaları gidermek, faaliyetler ve hesaplar ile ilgili gündeme getirilen çelişkileri araştırmak üzere Van Valiliği tarafından müfettiş görevlendirildi. 

VANSPOR’UN HETAPLARI İNCELENİP DENETLENECEK
Vanspor FK’nin gelir ve harcama kalemleri ile ilgili olarak detaylı bir şekilde yapılacak olan inceleme ve denetim sonucunda bir rapor hazırlanacak. Van Valisi Dr. Ozan Balcı’ya sunulacak olan raporun kamuoyu ile de paylaşılması bekleniyor.

DENETİM RAPORU HESAPLAR ÜZERİNDEKİ TARTIŞMAYI AYDINLATACAK
Hazırlanacak olan rapora göre Vanspor FK’nin hesaplarında bir usulsüzlüğe rastlanırsa sorumlular hakkında işlemler başlatılacak. İnceleme sonucunda herhangi bir usulsüzlüğe rastlanmaz ise kamuoyunda hesaplar ile ilgili çelişki olduğu yönündeki iddialar gündemden düşmüş olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

 


YAZARLAR