TFF 2. ve 3. Liglerin oynatılmaması kararı verdi.. Vanspor'un durumu ne olacak?

Türkiye Futbol Federasyonu, 2. Lig ve 3. Lig kulüplerinin kalan 6 haftadaki maçların oynanmaması yönündeki talebiyle ilgili toplandı. TFF, 2. Lig, 3. Lig ve Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynatılmamasına karar verdi. Peki, Vanspor?

Spor 1.07.2020 10:49:34 0
TFF 2. ve 3. Liglerin oynatılmaması kararı verdi.. Vanspor'un durumu ne olacak?
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Türkiye Futbol Federasyonu 25 Haziran’da 2. Lig ve 3. Lig müsabakalarının 18 Temmuz 2020'den itibaren oynatılması kararını almıştı. Bunun üzerine TFF 2. Lig ve 3. Lig kulüplerinin kalan 6 haftadaki maçların oynanmaması yönündeki talebiyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu tekrar görüşme gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Mart ayından bu yana maçların oynanmadığı 2. Lig ve 3. Lig hakkında yeni karar alındı.

2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği yönetiminin sezonun kalan kısmını oynanama talebine olumlu yanıt veren TFF, sezonun devam etmeyeceğini duyurdu. TFF liglerin tescil formatı ile ilgili kararını önümüzdeki günlerde açıklayacak.

“MATEMATİKSEL OLARAK ŞANSI OLAN HERKESİN OYNAMASI TARAFTARIYIZ"
Konuyla ilgili Van Postası Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, “Birçok kulüp oynatılmamasını talep etti. Bizim talebimiz ise geniş kapsamlıydı. Puantaj olarak şansı olan takımların play-off oymasından yana. Bunun için birkaç gün bekleyeceğiz. Nihai karar birkaç gün içinde açıklanacak. Biz toplandık ve idmanlarımızı sürdürüyoruz. Play-off’u 2 ile 5’nci sıradaki takımlar arasında oynatırlarsa dağılacağız. Bizim talebimiz 2 ile 9’ncu sırada bulunan takımların oynamasıdır. Matematiksel olarak şansı olan herkesin oynaması taraftarayız. Kulüp olarak bu görüşümüzü dilekçe ile TFF’ye bildirdik. Açıklanacak olan kararı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR