Vanspor, Bayburt Özel İdarespor deplasmanından 3 puanla dönüyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşı karşıya geldi. Vanspor, Bayburt Özel İdarespor’u 3-2 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. 

Spor 30.11.2020 15:47:52 0
Vanspor, Bayburt Özel İdarespor deplasmanından 3 puanla dönüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Bugün deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşan Vanspor, 3-0 öne geçtiği maçta rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Bayburt karşısında üstün bir futbol ortaya koyan Vanspor, Sefa Küpeli, Utku Şen ve Sedat Cengiz’in ayağından bulduğu gollerle rakibini 3-2 mağlup etti. Bayburt Özel İdarespor’un golleri ise Can Ahmet Üstün ve Salih Seyis’ten geldi.

Vanspor, Bayburt Özel İdarespor karşısında aldığı galibiyetle puanını 24’e yükselterek lider Eyüpspor’la arasındaki puan farkını 4’e indirmeyi başardı. Vanspor, bu maçla beraber son dört maçını kazanmayı bildi. 

Vanspor Futbol Kulübü Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Bekir Demircan, İsmail Güner, Abdulkadir Özdemir, Utku Şen, Sedat Cengiz, Üzeyir Ergün, Sefa Küpeli, Burhan Arman, Oktay Aydin, Barış Gök ve Yakup Demir onbiri ile çıktı. 

Bayburt Özel İdarespor sahaya; Erhan Aslan, Ömer İnan, Sinan Atınel, Pekin Köşnek, Akın Açık, Savaş Yorulmaz, Furkan Karabatak, Bilal Yener Arıca, Deniz Solmaz, Nezir Özer ve Rıdvan Okuş onbiri ile çıktı.
Bayburt Genç Osman Stadyumu’nda saat 13.00’da başlayan karılaşmayı Selim Özen, Çetin Öncel, Çağrı Ateş ve Gürkan Tanoğlu hakem dörtlüsü yönetti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR